Menu
Locaties / Noord-Brabant

Exclusieve vergaderlocatie in Noord-Brabant

U zoekt een plek met bijzondere ambiance waar u in alle rust uw zakelijke bespreking, training of conferentie kunt houden? Of wilt u gewoon lekker een weekendje ontspannen in een weldadige natuurlijke omgeving?

Conferentiehotel Guldenberg ligt fraai gesitueerd tegen Nationaal Park “De Loonse en Drunense Duinen” aan, gunstig gelegen tussen ‘s-Hertogenbosch en Tilburg. Dit voormalig Jezuïetenklooster is vandaag de dag een karakteristiek conferentiehotel met modern geoutilleerde conferentiezalen, uitgebreide culinaire arrangementen en diverse ontspanningsmogelijkheden zoals fitness en sauna.

Zakelijk
Ongeacht de groepsgrootte en de aard van uw bijeenkomst heeft u bij conferentiehotel Guldenberg mogelijkheden te over. In en om het gebouw zijn alle faciliteiten aanwezig om uw verblijf tot een succes te maken. Of het nu gaat om een productpresentatie, meeting, seminar, managementtraining of teambuildingsactiviteit, onze medewerkers staan voor u klaar om waar nodig de gewenste ondersteuning en extra service te bieden. Zij zorgen ervoor dat een conferentieruimte uw persoonlijke ruimte wordt.

Moderne faciliteiten
In conferentiehotel Guldenberg vindt u 14 conferentiezalen, 89 hotelkamers, een gezellige bar met serre en leeshoek, uitgebreid restaurant en voorzieningen om te ontspannen als sauna en fitnessruimte. Overal kunt u gebruik maken van gratis draadloos internet.

Actieve of ontspannen vergaderbreaks
Bij Conferentiehotel Guldenberg kunt u uw vergadering aanvullen met een ontspannen of actieve break of begin van uw bijeenkomst. Op ons 21 hectare eigen terrein zijn de mogelijkheden talrijk. Voor een passende break werkt Guldenberg samen met Fitt-Outdoor in Helvoirt. Kortom, wij zorgen voor de ontspanning u voor de inspanning.

Lees hier meer over deze congreslocatie in Brabant

Sluit deze locatie aan bij uw wensen? Bekijk dan eens ons 24-uurs en 32-uurs vergaderarrangement

Liever een andere locatie? Bekijk hier alle mogelijkheden voor Vergaderen in Noord-Brabant

Met hartelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Congres.nl