Menu
Locaties / Utrecht

Vergaderen op de Utrechtse Heuvelrug – Haal de wereld binnen

Gelegen op de Utrechtse Heuvelrug en omringd door 22 ha. bos is Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten een meetinglocatie die het beste bij haar gasten naar boven haalt.

Het hotel is gevestigd in twee historische gebouwen die vroeger dienst deden als klooster en missiehuis. Naast 3 grote congreszalen, 18 vergaderzalen en een aantal kleinere gespreksruimtes beschikt Kontakt der Kontinenten over 125 hotelkamers. De ideale locatie voor eendaagse en meerdaagse bijeenkomsten en voor andere zakelijke bezoeken.

De vergaderzalen
Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten beschikt over 2 locaties. Te weten het voormalige missiehuis. Hierin bevinden zich 2 grote congreszalen, 15 vergaderzalen en diverse gespreksruimtes.

Tevens beschikken wij over het voormalige klooster met hierin 1 grote congreszaal, 5 vergaderzalen en ook diverse gespreksruimtes.

Door deze indeling beschikken wij over voldoende ruimte voor kleine en grotere bijeenkomsten.

Hotelkamers
Alle hotelkamers zijn voorzien van douche en toilet, telefoon, televisie en WiFi. De meeste kamers kijken uit op het bos, de kloostertuin of de binnentuinen. In de lounge van Kontakt der Kontinenten kunt u altijd terecht voor een gratis kopje verse koffie of thee.

Interesse in deze historische locatie? Neem eens een kijkje op www.vergaderen.nl