Menu
Locaties / Nieuws / Noord holland / Provincie

Congreslocatie uitgelicht: Hotel Zuiderduin

Dit prachtige hotel ligt in het duingebied van Egmond aan Zee. Prachtig gelegen op 100 meter van het strand. Deze rustgevende locatie zorgt ervoor dat uw gasten zich bij aankomst direct thuis voelen. De zee ligt op 100 meter en oefent een ware aantrekkingskracht uit op iedere bezoeker van het hotel.

Het hotel beschikt over 365 kamers en 33 zalen. De mooie kamers zijn onderverdeeld in hotelkamers, appartementen, studio’s en suites. De zalen bestaan uit 31 vergaderzalen variërend van 30 tot 250 m2, een feestzaal van 600 m2 en een congreszaal van 1000 m2. Hierdoor is het mogelijk om in het hotel vergaderingen en conferenties voor 2 tot meer dan 1500 personen te organiseren.

Zuiderduin Theater Zaal

In het hotel vindt u verder een veelvoud aan faciliteiten, zoals een restaurant, bistro, pub, fitnessruimte, sauna, kapsalon, zwembad, squashbaan, indoor kinderspeelparadijs, beautycentrum en een bowling.

Zuiderduin

Tevens biedt Hotel Zuiderduin u een aantal discussieruimten, welke u per dag of dagdeel ( ochtend, middag of avond ) kunt huren.Elke zaal is voorzien van telefoon + internetaansluiting en inclusief gebruik van een flipover, whiteboard, overhead, beamer en scherm. Op verzoek kan er gebruik worden gemaakt van overige audiovisuele middelen.

Professionele congresservice
Hotel Zuiderduin biedt u de volgende services: Congresorganisatie incl. Budgettering en budgetcontole, kamerreserveringen, technische faciliteiten, catering, pers/publiciteit/security, promotie aan potentiele deelnemers, tolken, vertalers, drukwerk, coordinatie drukwerk, assistentie bij het uitbrengen van het `congres-big’, secretariaat werkzaamheden, samenstellen van de database, deelnemersregistratie, financiele administratie- en controle, voorbereiking en samenstelling aankondigingen, poster-sessions, coordinatie en fysieke begeleiding ter plekke, congresbalie en -stat, shuttle service, partnerprogramma, feestavond, finale evaluatie.

Hotel Zuiderduin boeken?