Menu
Locaties / Utrecht

Congres- en Vergadercentrum in Utrecht met veel faciliteiten

De combinatie van het vergadercentrum, de foyer en de daktuin achter het vergadercentrum maakt het de ideale locatie voor vergaderingen, seminars, congressen en andere bijeenkomsten. Een moderne congres- en vergaderaccommodatie in het hart van Nederland, aan de rand van Utrecht.

Het Congres- & Vergadercentrum telt 19 zalen die geschikt zijn voor bijeenkomst van 2 tot 350 personen.

De combinatie van het vergadercentrum, de foyer en de daktuin achter het vergadercentrum maak het de ideale locatie voor vergaderingen, seminars, congressen en andere bijeenkomsten. Met behulp van verplaatsbare wanden is het congres- & vergadercentrum op maat in te delen.

Faciliteiten
Alle zalen hebben een moderne uitstraling, vaste projectieschermen, klimaatbeheersing en zijn (te) voorzien van alle gemakken. De grote zalen beschikken over een vaste beamer en geluidsinstallatie. Natuurlijk zijn er de mogelijkheden tot meer, vraag ernaar bij uw aanvraag!

Ligging
Congres- & Vergadercentrum Domus Medica is gelegen in het hart van Nederland, aan de rand van Utrecht (bedrijventerrein Papendorp). Bij het pand kunt u (betaald) parkeren, na 5 uur in de middag kunt u hier gratis parkeren. Wij hebben daarnaast een eigen shuttledienst die wij kunnen inzetten tussen ons pand en het P+R terrein vlakbij gelegen. Deze dienst kunt u aanvragen bij uw reservering.

Omgeving
Congres- & Vergadercentrum Domus Medica is gelegen op het bedrijventerrein Papendorp te Utrecht. Domus Medica heeft een vrij uitzicht en is dus niet ingesloten tussen de andere bedrijven. Voor het pand is er een parkje om bijvoorbeeld tijdens de break even de buitenlucht op te zoeken.

Lees meer over deze locatie

Sluit deze veelzijdige locatie aan bij uw wensen? Boek hier dan uw vergaderarrangement, inclusief:

  • Zaalhuur gedurende 1 dagdeel
  • Beamer
  • Projectiescherm of led-scherm
  • Flipover of whiteboard
  • Tijdens uw bijeenkomst kunt u onbeperkt gebruik maken van: Koffie, thee, ijswater, frisdrank, roomboterkoekjes

Het is ook mogelijk dit arrangement als 4 uurs arrangement te boeken inclusief lunch. Boek hier uw 4-uurs vergaderarrangement

Met vriendelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Congres.nl