Menu
Events / Locaties / Nieuws / Pco

Leiden, een inspiratiedag

Leiden Marketing organiseert een inspiratiedag. Op deze dag maakt u op inspirerende wijze kennis met verschillende Leidse locaties, doet u ideeën op voor een sociaal programma en volgt u een inspirerende spreker. Dus organiseert u weleens een congres, vergadering of zakelijk evenement? Dan mag u deze inspiratiedag ‘Ontdek Leiden’ niet missen!

Programma 5 juni 2012 Inspiratiedag

09.30 – 10.00 uur   
Ontvangst en welkom bij de Stadsgehoorzaal.

10.10 – 11.00 uur
De diverse partners van Leiden Marketing

presenteren zich door zogenaamde table-top presentaties. U heeft de mogelijkheid om onder het genot van een kopje koffie rond te lopen en kennis te maken met het aanbod van Leiden op het gebied van congressen en evenementen.

11.15 – 12.15 uur
Een vermaard spreker met internationale reputatie neemt u mee op een verrassende en inspirerende reis.

Hoe creëer je in deze transparante wereld van Google en sociale media een reputatie die niet met elke verkeerde soundbyte aan diggelen valt? Hoe creëer je authentiek en onderscheidend vermogen? Hoe manage je je reputatie, image & imago? Waarom is het creëren van vertrouwen essentieel aan het worden om klanten, werknemers, relaties aan een merk, bedrijf of organisatie te binden?

12.30 – 14.30 uur
Boottocht en lunch.

Tijdens deze boottocht kunt u gaan genieten van een heerlijke lunch en zullen we een aantal stops maken waar u een korte blik kunt werpen in bijzondere locaties.

14.45 uur 
Op de fiets.

Met z’n allen op de fiets richting Oegstgeest met nog één korte tussenstop.

15.00 – 15.45 uur
Korte stop en bezoek aan een Leids hotel.

16.00 – 17.00 uur 
Rondleiding door het bijzondere Kasteel Congreshotel Oud-Poelgeest.
Het landgoed van Kasteel Oud-Poelgeest telt vijf monumenten: het kasteel, het koetshuis, de kapel, het boswachtershuis en de poort. Elk met hun eigen geschiedenis en verhaal. Vanaf 1988 is Oud-Poelgeest een congreshotel: een monumentale locatie met een functie en een toekomst.

17.00 – 18.00 uur 
Afsluitende netwerkborrel.

Vanaf 18.00 zal het eerste vervoer klaarstaan naar parkeerterrein Haagweg en/of het Centraal Station. Mocht u eerder willen vertrekken, dan kunt u dat bij uw antwoordformulier aangeven.

Uw aanmelding wordt graag voor donderdag 24 mei ontvangen.

Klik hier om u aan te melden.