Menu
Nieuws

Delft Marketing haalt RTC Europe congres naar Delft.

Van 26 tot en met 28 september 2013 wordt de eerste editie van de Revit Technology Conference Europe in Delft georganiseerd. De congreswerving van Delft Marketing heeft haar vruchten afgeworpen. De organisatie van het congres heeft voor Delft als stad van de Europese première gekozen. Er worden zo’n 150 deelnemers, vooral architecten en bouwkundigen, verwacht.

Het centrale thema van dit congres is BIM (Bouwwerk Informatie Modellering), een 3D-techniek die door de eerder genoemde doelgroepen wordt gebruikt. Het congres vindt al jaren plaats in Australië en heeft in 2011 haar eerste Amerikaanse editie gehad. Het programma zal plaatsvinden op diverse locaties in de binnenstad zoals Museum het Prinsenhof, Lambert van Meerten, De Waalse Kerk en het Meisjeshuis. Kortom, een combinatie van compact en historisch; één van de unique selling points van Delft als congresstad.

De bereikbaarheid van Delft vanuit internationale bestemmingen via Schiphol en Rotterdam The Hague Airport was doorslaggevend voor de initiatiefnemer Silvia Taurer van Living Room Craftz, die uit Delft afkomstig is. Daarnaast is Delft volgens hen de stad van de toekomst op het gebied van technologie.

Delft Marketing heeft tijdens het wervingstraject diverse advies- en bemiddelingsgesprekken gevoerd, site-inspections georganiseerd, een bidbook aangeboden en was algemeen aanspreekpunt tot het moment dat het congres een PCO – professionele congres organisator – had geselecteerd.

JVN Congres Management neemt met de conference manager en initiatiefneemster Silvia Taurer van LivingRoomCraftZ (LRCZ) de organisatie op zich. Het onlangs geopende congresloket van Delft Marketing gaat nog een rol spelen in het beschikbaar stellen van tekst- en beeldmateriaal, lokale netwerk op de been brengen, kennis over de congresbranche in Delft delen en promotiemateriaal voor in de congrestas ontwikkelen.

 

Informatie over het congres is te vinden op de website van de initiatiefnemers:  http://www.livingroomcraftz.com/news/38-first-rtc-europe-in-delft
Een promotievideo is onderstaand te bekijken. Op Twitter is het congres te volgen via #RTCEUR.