Menu
Nieuws

ExpoShow: Live communicatie van en voor de makers

Onderzoek
Middels nieuwsbrieven en een korte enquête kon in oktober 2011 worden vastgesteld dat er een duidelijke behoefte is aan een podium voor ‘de makers’ van beurspresentaties en drie-dimensionale concepten.
Bestaande events voor live communicatie in Nederland en België richten zich voornamelijk op eventlocaties, bedrijfsevents en publieksevenementen. Voor de makers van podia voor live communicatie zoals standontwerpers, -bouwers, -inrichters, beursaankleders en  dienstverleners  ontbrak een duidelijk onderscheidend en –eigen- beursconcept. ExpoShow gaat dit onderscheid realiseren middels een geheel eigen ontmoetingscentrum voor ‘de makers’; een ontmoetingspunt waar relaties worden ontvangen, nieuwe contacten worden opgedaan, kennis en ervaring worden uitgewisseld en gedemonstreerd.

Organisatie
ExpoShow is een productie van ConExpo en wordt in samenwerking met Expobull gerealiseerd. De brede ervaring van beide bedrijven binnen de wereld van live communicatie is bekend en kan worden gecheckt op www.conexpo.nl en www.expobull.nl. De specialisaties van beide bedrijven bieden door deze samenwerking sterke organisatie en communicatie-mogelijkheden.

Kenniscentrum
ExpoShow is  het kenniscentrum voor live communicatie: wie meer wil weten over dit medium, over de meetbaarheid van de resultaten, over return on investment of over de makers en de mogelijkheden kan op 9 en 10 mei 2012 alle kennis en informatie verzamelen middels workshops vàn en ontmoetingen mèt de makers.

Live communicatie
Live communicatie is steeds meer hèt medium binnen een steeds sneller, digitaler en virtueler wordende wereld. Terwijl communicatie steeds eenvoudiger is geworden en tijd en afstand niet meer lijken te bestaan, is de behoefte aan persoonlijk contact, de warme handdruk en het in de ogen kunnen kijken van de relatie met wie zaken gedaan (gaan) worden, sterk toegenomen.
De mogelijkheden van live communicatie zijn enorm en de combinatie-mogelijkheden met andere media veelzijdig. In combinatie versterkt live communicatie de totale communicatiekracht.
Om deze mogelijkheden te laten zien en om de marketing- en communicatiebeslissers kennis te laten maken met de makers van live communicatie is ExpoShow ontwikkeld.
ExpoShow is hèt podium voor nieuwe of hernieuwde kennismaking met het medium live communicatie en de specialisten die weten hoe dit medium kan worden ingezet om beoogde communicatie-doelstellingen te realiseren.

Sterk kennisprogramma 
Voor de relaties van ‘de makers’ en andere geïnteresseerde bezoekers uit de communicatiebranche worden compacte en krachtige seminars georganiseerd waarin de mogelijkheden van het medium live communicatie worden behandeld. ExpoShow kan hierbij steunen op samenwerking met het vakblad LiveComm en een inhoudelijke kennisuitwisseling met CLC-Vecta, branche vereniging en kenniscentrum voor professionals in live communicatie.

Informatie
Via www.exposhow.nl wordt u geïnformeerd over beursconcept, deelnemers, bezoekers, workshops en overige zaken. Ook via nieuwsbrieven ontvangt u de laatste informatie over de ontwikkelingen met betrekking tot ExpoShow. Het ExpoShow-acquisitie team start op 15 november met het telefonisch benaderen van potentiële deelnemers. Indien u met voorrang benaderd wilt worden kunt u dit aangeven door hier te klikken en uw gegevens in te vullen.