Menu
Nieuws

Comfortabel vergaderen

Vergaderingen hebben een doel. Om dit doel te kunnen bereiken zijn een aantal ondersteunende zaken, zoals het meubilair, van groot belang.

Vergaderen
De waarschijnlijk meest bekende – en beroemde vergadertafel ter wereld is de Ronde Tafel van de legendarische koning Arthur. De vorm van de tafel was hem ingegeven door zijn echtgenote Guinevère. Door een ronde tafel te nemen was iedereen gelijk. In de praktijk is dat natuurlijk niet zo. Degene, die naast de koning mocht zitten was belangrijker dan de anderen. Gelukkig hebben we daar tegenwoordig minder problemen mee. Vaak kiest iedereen zelf een plek.

Vorm en afmetingen
Waar het meer op aan komt bij zowel de vorm als bij de afmetingen van een vergadertafel is het aantal deelnemers. Die bepalen of er een grote tafel nodig is of zelfs meerdere tafels. In dit laatste geval zijn opklapbare tafels ideaal. Makkelijk weg te zetten achter een scherm en altijd snel bij de hand in geval van nood. Er zijn verschillende vormen tafels te koop. Zo heeft de ovale tafel een hele bijzondere uitstraling. Alleen dat maakt het vergaderen al leuk. Het lijkt wel alsof een vergadering aan deze tafel meteen ook belangrijker is. Een mooi design dat in ieder bedrijf voor een prima uitstraling zorgt.

Cursus en training
Ook bij cursussen en trainingen zijn tafels vaak onontbeerlijk. Het hoeft niet meteen een grote vergadertafel te zijn. Tweepersoons, verrijdbare, tafels doen in dit soort gevallen een uitstekende dienst. Voordeel van deze tafels is dat ze voor heel wat werk ingezet kunnen worden. Deze multi-inzetbaarheid komt goed van pas bij een snelle bespreking, bij een gezamenlijke lunch of bij een presentatie. Voor de meeste ondernemingen zal het niet bij één tafel blijven. Men zal eerder gebruik maken van meerdere modellen, geheel naar behoefte. Bij de kantoormeubelshop.nl vind je tafels in allerlei uitvoeringen, tegen scherp concurrerende prijzen. Overigens kun je er ook voor exclusieve tafels en bijbehorende stoelen uitstekend terecht. Normaliter kan de levering binnen 5 werkdagen geschieden, maar in geval van geval van urgentie kan het ook sneller. Mits, uiteraard, het gewenste product op voorraad is.