Menu
Nieuws

CHIO Rotterdam en Beurs-World Trade Center samen sterk voor ondernemers

Het CHIO Rotterdam en Beurs Rotterdam N.V., eigenaar van Beurs-WTC Rotterdam en de beurs People’s Business, gaan een samenwerking aan om Rotterdam en de regio Rijnmond verder als Business City te promoten. De twee evenementen, het internationale hippische topsport evenement CHIO Rotterdam jaarlijks in juni en het netwerkgala People’s Business in januari, zijn belangrijke momenten waarop ondernemend Rijnmond elkaar ontmoet. De samenwerkingsovereenkomst zal tijdens de openingsdag van People’s Business op 11 januari a.s. worden getekend. De opening van de beurs en het bekrachtigen van de samenwerking zal plaatsvinden onder begeleiding van Jan Peter Balkenende.

“Het People’s Business evenement en het WTC-netwerk waarvan Beurs-World Trade Center Rotterdam onderdeel is sluit geweldig aan bij de steeds grotere rol die het CHIO Rotterdam speelt als ontmoetingsplaats voor ondernemers,” zegt Frans Lavooij, voorzitter van het CHIO Rotterdam. “Met onze evenementen in januari en in juni op twee unieke locaties hebben wij directie en management van bedrijven uit onze regio een interessant platform te bieden.”

“CHIO Rotterdam krijgt tijdens People’s Business een unit om bezoekers te ontvangen, op haar beurt krijgt ook People’s Business een sponsorbox tijdens het CHIO. Zo creëren we een extra contactmoment voor beide evenementen. De gezamenlijke internationale contacten zijn ook erg waardevol. Het WTC-netwerk bestaat alleen al uit ruim 300 WTC’s verdeeld over 100 landen. Zeker is dat ook op dit punt voordeel te behalen valt,” aldus Jolande Huijers, directeur Beurs Rotterdam.

Business & Pleasure tijdens People’s Business
Het netwerkgala People’s Business, dat 11 en 12 januari 2012 wordt gehouden in Beurs-World Trade Center Rotterdam, is een begrip binnen de regio Rijnmond. Met een focus op netwerken, samenwerken en elkaar versterken, vormt People’s Business een mooie aanleiding om in het nieuwe jaar relaties te ontmoeten en om nieuwe contacten op te doen. En daar is voldoende mogelijkheid toe, want jaarlijks trekt People’s Business circa 4.000 bezoekers. Tijdens het netwerkgala zullen in de beurshal business units ingevuld worden door een grote diversiteit aan bedrijven waar management en directie elkaar ontmoeten. Ondernemend Rijnmond treft elkaar in ontspannen sfeer waarbij muzikale begeleiding, diverse optredens, culinaire verrassingen en het á la carte restaurant niet ontbreken. Bezoekers kunnen zich gratis aanmelden via de website www.peoplesbusinessrotterdam.nl.

Over het CHIO Rotterdam
Het CHIO Rotterdam presenteert al 63 jaar een gevarieerd hippisch programma met spring- en dressuursport op internationaal topniveau. De rubrieken waar de hippische top aan start komt worden afgewisseld door shownummers, nationale rubrieken en topentertainment. Het CHIO Rotterdam vindt plaats van 20 tot en met 24 juni 2012 op de sfeervolle locatie in het Kralingse Bos in Rotterdam. Het CHIO Rotterdam wordt mede mogelijk gemaakt door de Rabobank