Menu
Nieuws

ATPI breidt internationale netwerk uit in Taiwan

ATPI breidt haar internationale netwerk uit in Taiwan. De zakenreisorganisatie sluit een partnership met Richmond Tours en geeft daarmee gestalte aan de groei van haar netwerk in Zuid-Oost Azië. ATPI verstevigde haar positie de afgelopen maanden al in Vietnam, Indonesië en Thailand. Naast een groot aantal eigen kantoren, werkt ATPI strategisch samen met een netwerk van partners die zorgvuldig worden geselecteerd op basis van geografie of ervaring in specifieke industrieën die voor ATPI’s klantengroep van belang zijn.

Met een netwerk van meer dan 10 kantoren in Taiwan, waaronder Kaoshiung, Taichung en Taipei, biedt Richmond lokale marktkennis aan zakelijke klanten van ATPI. Met name in sectoren als mode, scheepvaart en oil & gas, waar veel zakelijke gereisd wordt naar Zuid-Oost Azië. Toegang tot de maatwerk technologie van ATPI zorgt er voor dat de Taiwanese partner in staat is om een concurrerende positie in haar thuismarkt te behouden.

Graham Ramsey, CEO van ATPI legt uit: “Recente ontwikkelingen tonen aan dat Taiwan een steeds belangrijker land wordt voor veel van onze klanten. Vanwege de aanhoudende groei van de Taiwanese economie, vinden wij het absoluut noodzakelijk om ook een vertegenwoordiging te hebben in deze Aziatische ‘dynamo’. De toevoeging van Richmond Tours aan ons netwerk is voor ATPI dan ook een belangrijke strategische stap gezien onze expansie in Zuid-Oost Azië.”

Chen Kuo-Sen, president en oprichter van Richmond Tours voegt daaraan toe: “Wij zijn verheugd om als bedrijf toe te treden tot het internationale netwerk van ATPI. We zijn al aan de slag met een van klanten en onze gezamenlijke teams kijken er naar uit om de wereldwijde expertise en specialismen van ATPI te versterken.”