Menu
Amsterdam / Locaties / Nieuws

Amsterdam RAI wint ‘Best international venue’ award

Amsterdam RAI is op donderdag 26 maart tijdens de zesde jaarlijkse Exhibition News Awards in Londen uitgeroepen tot ‘Best International Venue’. De Excellence Awards worden jaarlijks toegekend aan bedrijven die een bijzondere bijdrage leveren aan de beurzen-, congres-, en evenementenindustrie.

Amsterdam RAI was in de ‘Best International Venue’ categorie genomineerd met een aantal andere grote kanshebbers, waaronder het Cape Town International Convention Centre, Suntec Singapore, Riocentro Rio de Janeiro, en de winnaar van vorig jaar, ADNEC Abu Dhabi.

Bij het aankondigen van de winnaar zei de jury het volgende: “Amsterdam RAI was dit jaar de overduidelijke winnaar in de ‘Best International Venue’ categorie vanwege haar uitzonderlijke beursfaciliteiten en professionele benadering. Daarnaast kent de RAI een aantrekkelijke locatie en een breed aanbod.”

“We zijn zeer trots dat we deze prestigieuze prijs hebben gewonnen. Het is een erkenning van onze continue inspanningen om onze dienstverlening te verbeteren,” aldus Maurits van der Sluis, Commercieel Directeur bij Amsterdam RAI. “Het is ons doel om evenementen van internationale organisatoren zo succesvol mogelijk te maken en exposanten en bezoekers een optimale beleving aan te bieden. Amsterdam RAI moet een locatie zijn waar mensen graag naar terugkeren.”

De universele aantrekkingskracht van Amsterdam als stad met kernwaarden als creativiteit, handelsgeest en innovatie, zoals wordt geïllustreerd met de ‘I Amsterdam’ campagne, versterkt het succes van evenementen in de RAI nog verder. “Door de cultuur die heerst in deze stad voelt iedereen zich hier snel thuis. En dat binnen een stabiele zakelijke omgeving,” zegt Van der Sluis.