Menu
Locaties / Nieuws

3 Golden Tulip hotels genomineerd voor ‘Trainingslocatie van het jaar’

Amersfoort, 15 oktober 2012De Golden Tulip hotels Amersfoort, Epe en Jagershorst (Leende) zijn genomineerd voor de Trainingslocatie van het Jaar award. Voor de 6e editie van deze verkiezing van het vakblad Training Development & Locations (T&D +L) zijn diverse locaties geselecteerd. Binnenkort zal bekend worden of één van de Golden Tulip hotels de award in de wacht sleept.

De hotels, alle drie in bezit van een Green Key, hebben uitgebreide vergadermogelijkheden. Ieder hotel heeft ook zijn specifieke faciliteiten; zo heeft Golden Tulip Jagershorst flexibele wanden waardoor de ruimtes aangepast kunnen worden aan de wensen van de klanten. Golden Tulip Amersfoort heeft onlangs haar 18 meetingzalen vernieuwd en Golden Tulip Epe biedt zelfs de mogelijkheid om te vergaderen op de hei.

Voor Golden Tulip zijn deze nominaties goed nieuws. Hiermee kunnen ze laten zien dat ze een sterke speler zijn op de vergader- en trainingsmarkt. Om in aanmerking te komen voor de award worden de hotels op verschillende criteria beoordeeld: ligging van de locatie, bereikbaarheid, inrichting, catering en service.

T&D + L Award
Dit jaar is de 6e editie van de verkiezing voor trainingslocatie van het jaar. T&D + L heeft diverse  genomineerden uitgekozen die kans maken op een award. Er worden winnaars gekozen in 5 verschillende categorieën en uiteindelijk zal er ook één overall winnaar gekozen worden. De winnaars worden voor één derde bepaald door de waardering van consumenten, voor één derde door de hoofdredactie van T&D + L en voor één derde door een deskundige jury.

Over Louvre Hotels Group & Golden Tulip
Met meer dan 1.000 hotels in 42 landen is Louvre Hotels Group de op een na grootste Europese en wereldwijd de 10e hotelketen. De keten is eigendom van Starwood Capital Group. Golden Tulip, onderdeel van Louvre Hotels Group, heeft ruim 50 jaar ervaring als franchiseonderneming en heeft hotels in het midden-, hoog-, en luxe segment. Golden Tulip omvat meer dan 200 hotels. De merken Tulip Inn (drie sterren), Golden Tulip (vier sterren) en Royal Tulip (vijf sterren), bieden in Europa, het Midden Oosten, Afrika, Azië, het Pacifisch gebied en Amerika een internationale standaard aan service en faciliteiten met een persoonlijke touch. Louvre Hotels Group voert naast Golden Tulip de merken Première Classe, Campanile, Kyriad en Kyriad Prestige.

Louvre Hotels Group is in de Benelux vertegenwoordigd met de merken Royal Tulip, Golden Tulip en Tulip Inn (52 hotels), Campanile (20 hotels) en Première Classe (2 hotels).