Menu
Nieuws / Pco

Ticketscript in top 50 snelst groeiende digitale organisaties van Europa

Finalist voor de Media Momentum Awards

Ticketscript, Europees marktleider in online, mobile en social ticketing oplossingen is één van de 10 finalisten voor de Media Momentum Awards en staat in de top 50 van de snelst groeiende digitale organisaties van Europa.

De GP Bullhound investment bank maakt jaarlijks de Media Momentum Top 50 snelst groeiende digitale organisaties in Europa bekend, waar ticketscript in vernoemd is. Uit deze lijst worden 10 organisaties genomineerd om een presentatie te geven aan een vakjury. Ticketscript is één van de kanshebbers voor de volgende categorieën: Unique Leadership Award, Best Global Potential Award, Most Innovative Company Award, Judges Award.

De prijsuitreiking vindt plaats op 10 mei2012 in Berlijn. “We zijn zeer trots om als één van de vijftig snelst groeiende digitale organisaties in Europa genoemd te worden. Om vervolgens ook nog bij de laatste 10 finalisten te zitten voor de Momentum Media Awards is een bewijs dat onze focus op continue innovatie werkt” zegt Frans Jonker, Chief Executive Officer van ticketscript.

De innovatieve oplossing van ticketscript wordt momenteel door meer dan 30.000 evenementen gebruikt. De plug & play ticketshop stelt organisatoren van evenementen in staat om tickets te verkopen en hun evenement te promoten online, via de mobiele telefoon en social media. De web applicatie maakt e-tickets en mobile tickets, geeft toegang tot de mobiele evenement App en ook tot een sales netwerk van meer dan 1100 fysieke verkoopkanalen door heel Europa.