Menu
Locaties / Noord holland

Veelzijdige congres- en vergaderlocatie in Spaarnwoude

Midden in het rustige recreatiegebied Spaarnwoude en op korte afstand van de bruisende stad Amsterdam, vindt u dit 4-sterren congrescentrum waar u uitstekende dag of meerdaagse congressen kunt organiseren.

Congrescentrum in de natuur in Noord-Holland
Midden in het rustige recreatiegebied Spaarnwoude en op korte afstand van de bruisende stad Amsterdam, vindt u deze 4-sterren congreslocatie. Het congrescentrum beschikt over 20 luxe hotelkamer

s en 7 moderne vergaderruimtes die geschikt zijn voor gezelschappen van 5 tot 150 personen en hebben een prachtig uitzicht over het water en het groen.

Het congrescentrum en de kamer faciliteiten
Het congrescentrum biedt verschillende faciliteiten om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. U kunt heerlijk dineren in ons sfeervolle à la carte restaurant of ontspannen in ons Wellness Center met onder andere een overdekt zwembad en Turks stoombad.

De 2-persoons comfort kamer is ruim van opzet en heeft een prachtig uitzicht over het water. Het beschikt over een telefoon, zitje, televisie, wekkerradio, kluisje, balkon en een badkamer met bad en douche ineen en toilet. De kamer heeft een draadloze internetverbinding. De suite is zeer ruim van opzet en heeft een prachtig uitzicht over het water. Het beschikt over een telefoon, zitje, televisie, wekkerradio, kluisje en balkon. Tevens heeft de kamer een ruime badkamer met hoekbad met jacuzzi en een toilet. De kamer heeft een draadloze internetverbinding. Het congrescentrum beschikt tevens over eigen wellness faciliteiten, zoals een overdekt zwembad, sauna en stoombad, waar u na een dag vergaderen heerlijk kunt ontspannen en tot rust komt.

Kortom, deze locatie is een oase van rust met volop mogelijkheden voor de zakelijke gast.

Klik hier en lees meer over de bar, het restaurant, de omgeving, zaalinformatie of klik voor een vrijblijvende offerte.

COngres spaarnwoude

Uw vergadering organiseren op deze locatie? Bekijk dan hieronder de verschillende vergaderarrangementen

Met hartelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Congres.nl