Menu
Locaties / Provincie

Veelzijdige congreslocatie in midden Nederland

Een aantrekkelijke accommodatie – gelegen in het hart van Nederland. Enerzijds aansluitend op de Randstad, anderzijds direct grenzend aan de Veluwe en de noordelijke provincies.

Jong of oud, een kleine of grote groep. Wij bieden een variëteit aan activiteiten voor groepen tot ongeveer 750 mensen. De tijd die je wilt besteden kan variëren van een half uur tot zelfs een meerdaags congres met overnachting in ons comfortabele hotel. Kortom: voor de ultieme Dorhout Mees experience is dit dé locatie bij uitstek!

Inspanning en ontspanning
Dagelijks combineren wij inspanning met ontspanning. Zo bieden wij verschillende schiet-, golf en adventure activiteiten aan en beschikken we over zalen voor 5 tot circa 500 personen. Zo maakt Dorhout Mees een congres, vergadering, seminar of presentatie tot een groot succes!

Liever een meerdaags congres? Breid het arrangement dan uit met een bijzondere en uitgebreid buffet of diner in ons restaurant en een overnachting in ons luxueus hotel.

Verbeter de onderlinge communicatie en versterk het wij-gevoel door middel van golf, schieten of adventure. Al deze activiteiten op één aaneengesloten locatie maakt van Dorhout Mees een aantrekkelijk en vooral zeer toegankelijk geheel voor een groot publiek. Bedrijfsleven, groepen en individuele gasten voelen zich direct thuis bij Dorhout Mees, de ideale combinatie van ‘business’ en ‘pleasure’.

Klik hier voor meer informatie over de mogelijkheden

Veelzijdige vergaderlocatie

Benieuwd naar de arrangementen? Bekijk dan hieronder het 8-uurs en 32-uurs vergaderarrangement.

Met hartelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Congres.nl