Menu
Nieuws

Ticketscript wint Duitse Innovationspreis-IT en is genomineerd voor de Thuiswinkel Awards 2012

Ticketscript, Europees marktleider in online, mobile en social ticketing solutions, heeft de Duitse Innovationspreis-IT gewonnen. De ticketshop van ticketscript is geselecteerd uit meer dan 2500 inzendingen en heeft gewonnen in de categorie “industrie software oplossing”.  In Nederland is ticketscript tevens genomineerd voor de Thuiswinkel Awards 2012 in de categorie beste Cross Border E-commerce Shop.  In het verleden wist ticketscript al een top 5 positie te behalen voor de Accenture Innovation Award en de UK Event Awards.

Innovationspreis-IT

De Innovationspreis-IT vond dit jaar voor de negende keer plaats. De winnaar werd afgelopen vrijdag bekend gemaakt in Hannover, Duitsland. De jury baseerde haar oordeel op de volgende criteria: innovatie, voordelen van het product en op kwalificatie voor het MKB (bruikbaarheid en implementatie). “We zijn heel blij met het winnen van de Innovationspreis-IT. Innovatie is essentieel in deze branche. Met onze online, mobile en social ticketing tool beschikken organisatoren van evenementen over één van de modernste oplossingen die momenteel beschikbaar zijn in de markt.“, zegt Frans Jonker,  CEO van ticketscript. Momenteel gebruiken meer dan 30.000 evenementen door heel Europa de plug-and-play ticketshop van ticketscript om kaarten voor hun evenement te verkopen en promoten via hun website, Facebook en mobiele telefoon. De webapplicatie verstuurt e-tickets en mobile tickets, geeft toegang tot de mobiele evenement app en ook tot een sales netwerk van meer dan 1.150 fysieke verkoopkanalen door heel Europa waaronder de Free Record Shop & hmv.

Beste Cross Border E-commerce Shop – Thuiswinkel Award nominatie

De Cross Border E-commerce Shop Award wordt 29 maart 2012 uitgereikt in Grand Hotel Huis ter Duin. De overige drie genomineerden zijn: Transavia, Thuisbezorgd & Intrastores. De winnaar van de vakprijs Beste Cross Border E-commerce Shop wordt in juni 2012 afgevaardigd naar de Global E-commerce Summit in Barcelona.  “We zijn zeer trots op de nominatie voor de Cross Border E-commerce Shop Award, omdat het erkenning geeft aan ons internationale succes.” zegt Frans Jonker. Ticketscript is opgericht in 2006 en heeft naast het hoofdkantoor in Amsterdam vestigingen in London, Barcelona, Manchester, Berlijn, Düsseldorf en Antwerpen. Ticketscript is onder andere actief in de branche van muziekevenementen, poppodia, festivals, concerten, beurzen en sportevenementen. Organisaties die met de oplossing van ticketscript werken zijn o.a.: Awakenings, MTV, European Hockey League, Melkweg, PollerWiesen & Hed Kandi.