Menu
Locaties / Overnachten

Bijeenkomsten net over de grens

Wunderland Kalkar (op 30 minuten van Arnhem net over de Duitse grens) is een zeer bijzonder hotel, congres en uitgaanscentrum dat een uniek verblijf garandeert.

Bijeenkomsten net over de grens

Wunderland Kalkar (op 30 minuten van Arnhem net over de Duitse grens) is een zeer bijzonder hotel, congres en uitgaanscentrum dat een uniek verblijf garandeert. De sfeer, de locatie en de vele (onlangs gerenoveerde) faciliteiten zorgen ervoor dat u zich naast uw zakelijke inspanningen ook heerlijk met uw team kunt ontspannen of teambuilden.

Omgeving

Kalkar heeft een indrukwekkende, historische stadskern. Hier vindt u een unieke sfeer op het marktplein met zijn 15e eeuws stadhuis en de oude schilderachtige trapgevelhuizen. Tevens kunt u de pittoreske molen, de grootste uit de streek, bewonderen en de St. Nicolai Kerk, die beroemd is om het uit eikenhout gesneden decoratieve scherm boven en achter het altaar.

Vergaderzalen

Ons vergadercentrum is een uitstekende omgeving voor succesvolle bijeenkomsten en een ideale locatie voor informatie- en kennisoverdracht. Wij bieden u ruim 20 verschillende vergaderzalen met moderen faciliteiten.

Faciliteiten

– Vergaderzalen geschikt voor groepen van 4 tot 400 personen (meer op aanvraag)
– Een uitgebreid pakket van moderne communicatie- en vergaderfaciliteiten
– Verschillende restaurants en barren
– Persoonlijke begeleiding
– Een op maat gemaakt programma
– Team-buildingsmogelijkheden
– Een rustige omgeving
– Gratis parkeren