Menu
Branche / Locaties / Nieuws

Samenwerking tussen Regardz en Ronald McDonald Kinderfonds

Regardz en het Ronald McDonald Kinderfonds zijn voor een periode van tenminste twee jaar een samenwerking aangegaan. Het doel van deze samenwerking is om  € 50.000,- per jaar in te zamelen, om zo bijna 850 overnachtingen te realiseren voor ouders in een Ronald McDonald Huis, op loopafstand van hun zieke kind.

Algemeen directeur van Regardz Pieter Aalbers ondertekende op 27 januari 2013 samen met voorzitter van het Ronald McDonald Kinderfonds Ed Nijpels en ambassadeur Yvon Jaspers het contract dat de samenwerking officieel maakte. Regardz zal haar steun aan het Kinderfonds invullen door samen met medewerkers, klanten en gasten activiteiten te organiseren en zo het werk van het Kinderfonds te ondersteunen. “De reden dat wij dit juist met het Ronald McDonald Kinderfonds zijn aangegaan, is dat de grondbeginselen van de bedrijven zo nauw bij elkaar liggen. Door deze goede basis heb ik er het volste vertrouwen in dat deze samenwerking een succes gaat worden,” aldus Pieter Aalbers.

Kleurrijke samenwerking
Voorzitter van het Ronald McDonald Kinderfonds Ed Nijpels vult aan: “Doordat wij geen overheidssubsidie ontvangen, zijn we geheel afhankelijk van vrijwilligers, donateurs en sponsoren zoals Regardz. Onderdeel van de overeenkomst is dat Regardz twaalf locaties koppelt aan een Ronald McDonald Huis in de buurt en in actie komt voor deze Huizen. Ik vind dat een prachtig initiatief, dat niet alleen de maatschappelijke betrokkenheid maar ook de regionale betrokkenheid van Regardz toont. Wij geloven dan ook in de kracht van deze kleurrijke samenwerking.”

Mooi eerste sponsorbedrag
De inkt van de samenwerkingsovereenkomst was nog niet droog of de eerste actie heeft al plaatsgevonden: medewerkers van De Nieuwe Buitensociëteit Zwolle, een vergader-, congres- en evenementenlocatie van Regardz met 31 zalen, heeft een kookmarathon van 36 uur gehouden en daarmee € 4.500,- voor Huis Zwolle opgehaald. Ook hebben klanten via Extraaz, het loyaliteitsprogramma van Regardz, al bijna € 800,- gedoneerd aan het Kinderfonds. “Wat mij betreft een fantastische start voor een succesvolle samenwerking!” aldus Pieter Aalbers.

Over Regardz en het Kinderfonds
Regardz beschikt over een bijzonder aanbod van diverse inspirerende en authentieke locaties in Nederland. Voor alle soorten bijeenkomsten. Zakelijk en privé. Groot en klein. Meerdaags en per uur. Met haar hotels, vergader- en evenementenlocaties, coffee-, food- en leisureconcepten speelt Regardz in op de trends in de markt. Regardz onderscheidt zich in de markt op het vlak van design, excellente service, technologie en beleving. De missie van Regardz is om samen met de gast ervoor te zorgen dat een bijeenkomst een hoogtepunt wordt: een Momentum. Momentum ontstaat daar waar mensen elkaar ontmoeten met een doel: zakelijk of privé.
www.regardz.nl

Het Ronald McDonald Kinderfonds zorgt er al ruim dertig jaar voor dat zieke kinderen en hun ouders dichtbij elkaar kunnen zijn. Zij bieden vijftien logeerhuizen bij ziekenhuizen, acht huiskamers in de ziekenhuizen, vier vakantieverblijven voor gezinnen met een gehandicapt kind en een uniek sportcentrum voor gehandicapte kinderen. Het kinderfonds en de Huizen ontvangen geen overheidssubsidie en zijn geheel afhankelijk van donateurs, sponsorbijdragen en acties van particulieren en organisaties.
www.kinderfonds.nl