Menu
Den Haag / Events / Locaties / Nieuws / Zuid Holland

Scheveningen heeft er vanaf Februari een derde haven bij.

BLUevents belooft dé thuishaven voor evenementen te worden.

Hoewel de Scheveningse haven al jaren de perfecte plek is voor mensen die ‘lekker uitwaaien’ willen combineren met een prima hapje en drankje, was het aanbod op evenementengebied beperkt. Je kon natuurlijk een restaurant voor een bruiloft of bedrijfspresentatie afhuren, maar dan zat je vaak wel meteen ‘vast’ aan een specifiek concept of keuken. Met de komst van BLUevents – licht, ruim, fantastisch uitzicht – is daar verandering in gekomen…

Wij vonden het doodzonde dat de Scheveningse haven als evenementenlocatie niet goed op de kaart stond,” vertelt BLUevents oprichter Maurice La Brujeere. “Best vreemd eigenlijk, want de haven is zowel voor business als pleasure een ideale spot. Vanwege de unieke sfeer – een mix van authentiek en modern – bijvoorbeeld. Maar ook omdat je er nog ouderwets makkelijk kunt parkeren. Bovendien wandel je zo het strand op; een betere setting voor een romantische trouwreportage kan ik me in Nederland nauwelijks voorstellen.”

Vooral géén restaurant

BLUevents, vanaf 1 februari gevestigd in het voormalige pand van Puerto Segundo, wil vooral géén restaurant zijn. Maurice: “Het horeca-aanbod in de haven is zowel kwantitatief als kwalitatief uitstekend verzorgd. Wij voeren dan ook bewust geen vaste keuken en hebben geen reguliere openingstijden. Wat we mensen wel bieden, is een enorme mate van flexibiliteit. Bij ons worden events exact volgens je wensen vormgegeven. Zo werken we samen met een groot aantal partners, variërend van professionele cateraars tot creatieve bedrijven die de aankleding kunnen verzorgen. De mogelijkheden zijn, ook prijstechnisch, legio. Van informele vrijdagmiddagborrels tot spraakmakende productintroducties, en van intieme kookworkshops tot onvergetelijke themabruiloften; Blu Events wordt dé thuishaven voor evenementen!”