Menu
Limburg / Locaties / Overnachten

Congres cultureel ondernemen op 22 maart in Deventer.

Waarom?
Ondernemerschap wordt steeds belangrijker in de culturele sector; zeker nu subsidies minder worden. Er wordt gezocht naar nieuwe manieren van financieren, nieuwe samenwerkingsverbanden en innovatieve ideeën om het publiek te betrekken. Dit congres biedt handvaten middels masterclasses en expertmeetings maar dient ook ter inspiratie, kennisdeling en ontmoeting!

Programma
Ronald van den Hoff , o.a oprichter van Seats2meet geeft een inspiratiespeech en Joost Karhof, Bekend van Kunstof TV, is moderator gedurende de dag. Naast inspirerende presentaties worden er ook masterclasses en expertmeeting aangeboden over o.a. online strategie, nieuwe manieren van financiering, artistieke identiteit, cultureel erfgoed en nog veel meer!

Voor wie?
Het congres is bedoeld voor iedereen die actief is in de culturele sector van Overijssel. Het brede programma maakt het congres interessant voor directie en medewerkers van culturele instellingen, cultureel ondernemers, beleidsmedewerkers, docenten en studenten en beginnend artiesten/kunstenaars.

Deelname
Deelname aan dit congres kost € 25,00. Dit is inclusief koffie en thee, een uitgebreide lunch en een borrel na afloop. De tweede persoon van jouw organisatie betaalt slechts €15,- en de derde €10,-.

Het programma duurt van 09.30 tot 17.30. Let op: er is een beperkt aantal plaatsen!

Voor meer informatie en aanmelden bezoek onze website: www.cultureelondernemen2013.nl