Menu
Branche / Locaties / Nieuws / Rotterdam / Steden

Nieuwe general manager Bilderberg Parkhotel

Janneke van Beuzekom is de nieuwe general manager van het Bilderberg Parkhotel in Rotterdam. Ze volgt Max Hermers op die in oktober vertrok naar Hampshire Hospitality. Janneke van Beuzekom (33) heeft nu de dagelijkse leiding van het Parkhotel in Rotterdam. Voor haar nieuwe aanstelling leidde ze Bilderberg Hotel De Klepperman in Hoevelaken en Bilderberg Hotel De Buunderkamp in Wolfheze.

In Rotterdam volgt Beuzekom Max Hermers op die vorige maand de overstap maakte naar Eindhoven. Hij leidt daar nu in opdracht van Hampshire Hospitality het Holiday Inn en het Hampshire Crown hotel. Met haar 33 jaar is Van Beuzekom de jongste general manager binnen Bilderberg. Van Beuzekom is van plan om van het Parkhotel nog meer een begrip in Rotterdam te maken.

De functie van general manager omschrijft Van Beuzekom als de leukste baan die zij zich kan bedenken: ‘Het is strategisch en divers. Geen dag is hetzelfde omdat ik mij met alle facetten van het hotel bezighoud. Ik vergelijk mijn functie wel eens met het runnen van een groot huishouden.’

Ga voor meer informatie over Bilderberg Parkhotel Rotterdam naar: Bilderberg.nl/hotels/parkhotel-rotterdam/