Menu
Events / Nieuws

Nieuwe congresideeën tijdens jubileumlunch

Elk congres lijkt hetzelfde: opening, sprekers en borrel. Gasten zitten passief te absorberen – van echte interactie is meestal geen sprake – en de kwaliteit van de sprekers en hun powerpoints is vaak onder de maat. Is dit uw vakgebied en heeft dit uw interesse? Kom dan ook naar de inspiratielunch ter gelegenheid van het eerste lustrum van One2all Presentatie.

 Op 23 februari bent u welkom bij Congres 5.0 in Gasterij De Arend in Winssen (bij Ewijk) waar om 12:30 uur de lunch voor u klaarstaat. Dagvoorzitter Rob Janssen trapt verrassend af, discussieleider Jan-Jaap In der Maur gaat met u het gesprek aan over vormen van interactie en “presentatiearchitect” Sander Reijn spreekt kort over het gebruik van Powerpoint®. De belangrijkste bijdragen komen echter van u en uw collega’s in de vorm van uw mening en ervaringen. U gaat naar huis met minstens 3 goede ideeën!

Initiator Otto Wijnen startte One2all Presentatie vijf jaar geleden om ervoor te zorgen dat congressen beter én leuker worden om bij te wonen. En dat doet hij door sprekers te coachen en met zijn ludieke acts zoals de CongresQuiz en zijn zogenaamde “Fakespeech”. Daarbij steekt hij op het podium een ogenschijnlijk logisch verhaal af, waarin gaandeweg steeds meer humor en interactie komt. Als dan afgesloten wordt met een aanstekelijk lied, zingt de zaal enthousiast mee. Otto zal op Congres 5.0 met een energieke quiz zich van zijn beste kant laten zien.

Bent u betrokken bij event-organisatie en deelt u graag uw ideeën, meningen en ervaringen, meldt u dan snel aan op www.inspiratielunch.nl. Het aantal plaatsen is beperkt.