Menu
Nieuws

MeteoVista biedt CLC-VECTA leden kennis en voordeel

CLC-VECTA Centrum voor Live Communication breidt het pakket van lidmaatschapsvoordelen verder uit door MeteoVista als preferred supplier aan de vereniging te verbinden. Deze samenwerking biedt de leden van CLC-VECTA, als ook de brancheorganisatie zelf, toegang tot extra kennis en financieel voordeel op het gebied van weersinformatie.

Dankzij de samenwerking kunnen leden van CLC-VECTA profiteren van extra kennis & expertise en ontvangen zij korting op de zakelijke producten en diensten van MeteoVista. De samenwerkingsovereenkomst werd op donderdag 19 januari j.l. tijdens de CLC-VECTA Nieuwjaarsbijeenkomst in Postillion Hotel Utrecht Bunnik ondertekend.

Meerwaarde
“Als CLC-VECTA streven wij er voortdurend naar meerwaarde te bieden voor onze leden op het gebied van kennis, expertise en financieel voordeel. Om dat te kunnen realiseren, gaan wij samenwerkingen aan met partners & preferred suppliers. Met MeteoVista is een van de grootste uitgevers van weersinformatie in Nederland en we zijn blij dat we hen aan ons hebben kunnen verbinden”, aldus Riemer Rijpkema, directeur CLC-VECTA.

Over MeteoVista
MeteoVista bewaakt de weersomstandigheden voor onder andere popfestivals, sportevenementen, buitenconcerten en wandel- en watersportevenementen. In het bijzonder evenementen waar bezoekers en deelnemers te maken hebben met weersomstandigheden. Bij de uitvoering spelen weersomstandigheden bij de veiligheid voor, tijdens en na het evenement een cruciale rol. Want hoe goed deze veiligheid van tevoren ook bedacht en voorbereid is, de beschikking over de actuele weersinformatie is cruciaal: er is immers niets zo veranderlijk als het weer!

Door MeteoVista de bewaking van het weer, vooraf bij de opbouw, tijdens en na het evenement bij de afbouw uit te laten voeren, worden de componenten veiligheid en verantwoordelijkheid professioneel verzorgd en bewaakt. Van te voren worden parameters met betrekking tot het weer afgesproken, die relevant zijn voor het betreffende evenement. Hierbij valt te denken aan: extreme windkracht, hevige neerslag, onweer, extreme temperaturen en hagel. De ervaren meteorologen verzorgen de bewakingsopdrachten vanuit de 24-uurs weerkamer in Zeist.

CLC-VECTA sloot eerder al samenwerkingsovereenkomsten met 365, ADP, BRS, Canon, Dé Lease Maatschappij, Dijkstra Voermans Advocatuur & Notariaat, Drukwerkdeal.nl, Ernst & Young, Philips Myshop, Randstad Payroll Solutions en Respons.

Jitske Roos van MeteoVista en Riemer Rijpkema van CLC-VECTA ondertekenden vorige week de overeenkomst (Foto door Photos and More)