Menu
Nieuws / Reizen

Icelandair meest punctuele Europese luchtvaartmaatschappij

Icelandair is door leden van de Association of European Airlines (AEA) beoordeeld als meest punctuele Europese luchtvaartmaatschappij op internationale vluchten in september. Icelandair was de meest punctuele luchtvaartmaatschappij op lange afstands vluchten met een punctualiteit van 92,5%. Ook waren ze het meest punctueel op korte- en middellange afstands vluchten.

Icelandair nummer 1
Van de 25 luchtvaartmaatschappijen welke beoordeeld zijn, stond Icelandair op de eerste plaats. 93,5% van alle vluchten zijn op tijd vertrokken en aangekomen. Daarnaast heeft de Association of European Airlines bevestigd dat Icelandair het meest punctueel was op de lange afstandsvluchten in heel 2012 tot nu toe. 90,7% van de vluchten zijn op tijd aangekomen en vertrokken.

Onderdeel dienstverlening
„Punctualiteit is een belangrijk deel van onze dienstverlening en we zijn heel blij dat Icelandair zo goed scoort in vergelijking met andere Europese luchtvaartmaatschappijen, vooral omdat we recentelijk ons routenetwerk weer hebben uitgebreid. Ons personeel heeft uitstekend werk verricht.“ Aldus Birkir Holm Gudnason, CEO van Icelandair.

Meer weten over Icelandair?