Menu
Locaties / Zeeland

Hotel & congrescentrum De Zeeuwse Stromen

Gastvrijheid midden in de duinen van Renesse. De inspirerende omgeving, heerlijke hotelkamers, eindeloze zaalmogelijkheden met uitgebreide voorzieningen, de uitstekende keuken én gezellige bar.

Bijeenkomsten aan zee in Zeeland!
Gastvrijheid midden in de duinen van Renesse. De inspirerende omgeving, heerlijke hotelkamers, eindeloze zaalmogelijkheden met uitgebreide voorzieningen, de uitstekende keuken én gezellige bar, maken uw keuze voor de Zeeuwse Stromen eenvoudig. Met de zee, het strandpaviljoen én het bruisende centrum van Renesse op wandelafstand, kunt u hier heerlijk ontspannen òf juist bijzonder actief zijn.

Het Hotel
Voor het organiseren van een succesvolle, zakelijke bijeenkomst biedt het hotel –met 4-hamerclassificatie– uitstekende voorzieningen, die voldoen aan de strengste eisen. De Zeeuwse Stromen beschikt over 9 modern uitgeruste zalen voor bijeenkomsten of trainingen. Uiteraard kunt u direct voor het hotel (gast)vrij parkeren.Het hotel heeft 134 kamers. In het hoofdgebouw zijn 74 kamers en 4 suites gesitueerd, daarbuiten –in de mooie wandeltuin– liggen nog eens 56 duinstudio’s.

Bijeenkomsten op het strand!
In ontspannen sfeer bijeenkomsten? Op een unieke locatie? Een compleet verzorgde lunch met schitterend vergezicht? Of aansluitend dineren met de ondergaande zon aan de horizon? In strandpaviljoen Zuid-Zuid-West kan het! Het hele jaar rond. Het paviljoen bestaat uit 2 vleugels en een groot terras. Eén vleugel en een gedeelte van het terras zijn af te schermen als trainingslocatie, vergaderzaal of voor een besloten feest. Buiten het hoogseizoen is zelfs het hele paviljoen beschikbaar.

Congres aan zee ?