Menu
Amsterdam / Nieuws / Steden

Naambadges voor uw congres

Congressen kenmerken zich door vele verschillende mensen, soms zijn er vele bedrijven aanwezig. Hoe herkent u iedereen? Of misschien wel belangrijker, hoe onderscheid u zich?

Naambadges
Naambadges kunnen de oplossing zijn voor uw congres! Met behulp van naambadges is het mogelijk om namen te lezen, u ziet wie van welk bedrijf is, de functie van de persoon waar u mee praat, maar het biedt ook een goede gelegenheid om u en uw personeel te onderscheiden.

Onderscheidend vermogen
De naambadges van Uniq Print bieden de mogelijkheid om uw eigen ontwerp te maken. Hierbij zijn verschillende vormen, maten en natuurlijk kleuren mogelijk. Zo sluiten de badges perfect aan op uw huisstijl.

Uitstraling
Eén van de asprecten van naambadges, is de uitstraling. U wilt professioneel overkomen op het congres. De lenscover van Uniq print draagt bij aan deze professionele uitstraling, en beschermt de badge bovendien tegen beschadiging.

Kleding
Een bekend nadeel van badges, is de kans op het beschadigen van kleding. Uniq print heeft hier een oplossing voor. De badges worden met behulp van een magneet vastgemaakt. Deze magneet is sterk genoeg om de badge perfect op zijn plaats te houden en er is geen beschadiging van kleding. Bezoekers met een stevig overhemd van twill of oxford hebben hier minder last van. En een overhemd van ETON haal je er direct uit: badges worden hier makkelijker opgespeld omdat de stof dikker is

Voor uw congres
De naambadges bieden u een professionele en degelijke uitstraling en helpen u zich te onderscheiden van de rest. Dit tegen een verassend scherpe prijs. Indien u meer informatie wilt, kunt u altijd contact opnemen met onze productexpert.