Menu
Events

Flyers drukken voor het volgende congres

Wilt u op een congres opvallen en ervoor zorgen dat gasten juist blijven hangen bij uw stand? Om ervoor te zorgen dat gasten juist bij uw stand blijven staan, is een goede voorbereiding van belang.

Graag geef ik u wat tips om ervoor te zorgen dat u drukke dagen beleeft op het congres, wat natuurlijk positief is voor uw bedrijf.

  1. Zorg voor voldoende bezetting
    Verwacht u veel aanloop? Kom dan niet in uw eentje maar zorg ervoor dat de stand goed bezet is, zodat men ook te woord kan worden gestaan wanneer zij langs lopen.
  2. Flyers drukken
    Anno 2017 leven wij in een digitaal tijdperk. Een tijdperk waarin een flyer een bijzonder middel is om gasten tijdens een congres of een event te enthousiasmeren over uw bedrijf. Waarom moet een klant juist voor uw bedrijf kiezen en niet voor een ander? Laat flyers drukken zodat gasten in één oogopslag kunnen zien wat uw bedrijf te bieden heeft.
  3. Beeldmateriaal
    Men vindt het fijn om te visualiseren. Wanneer je alleen kiest voor tekstberichten haakt men snel af, omdat dit te lang duurt. Zorg voor beeldmateriaal zodat men kan visualiseren en snel op beeld heeft waarmee ze te maken hebben.

Veel succes op uw congres!

Met vriendelijke groet,
Redactie van Congres.nl