Menu
Events / Nieuws

26 Augustus Algemene Ledenvergadering MPI

Zoals u gewend bent, is de augustusmaand de ALV-maand. MPI heeft mooie plannen en tijdens de ALV willen ze hierin niet alleen delen maar je zelf daarover ook na laten denken. Zij hebben gekozen voor een inspirerende omgeving in de duinen: Hotel NH Atlantic in Den Haag.

In het officiële gedeelte vertelt de voorzitter, Berend Bouwman, wat er allemaal gebeurd is in het afgelopen jaar en zal hij vooral zijn pijlen richten op de toekomst en wat ze met elkaar van het bestuursjaar 2011-2012 mogen verwachten. Alle commissies broeden vol enthousiasme op acties en bijeenkomsten waarin educatie, inspiratie en het opbouwen van goede relaties centraal staan om MPI letterlijk en figuurlijk te laten groeien.

Na de ALV schotelen we u een korte sessie Durftevragen voor. Zowel op Twitter als in de tientallen real life sessies en lezingen per maand is Durftevragen een fenomeen. Als u namelijk vraagt wat je echt wilt, is de kans het grootst dat het ook daadwerkelijk lukt!

In deze zeer interactieve lezing leer je uw vraag te stellen en gaat u ook nog eens naar huis met handige tips, een nieuw netwerk en een andere manieren van denken. Kijk maar uit wat u vraagt, want voor u het weet krijgt u het ook!

Lees verder: Algemene Ledenvergadering & educational, MPI, augustus 2011