Menu
Nieuws

NBTC lanceert Meet Mr Holland campagne

Nieuwe campagne voor Nederland als congres- en vergaderbestemming

22 nov 2011 – Het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen (NBTC) lanceert tijdens de EIBTM in Barcelona officieel de nieuwe campagne voor de internationale congres- en vergadermarkt: Meet Mr Holland. Met deze campagne richt het NBTC zich de komende 3 jaar op corporate meetingplanners in Europa en Noord-Amerika. Het doel is om de bekendheid van Nederland als vergaderland te vergroten en daarmee het aantal zakelijke bijeenkomsten in Nederland te stimuleren.

De lancering

Mr Holland is de verpersoonlijking van Nederland en de Nederlander: creatief, open minded, charmant en efficiënt. Vanaf EIBTM 2011, de internationale vakbeurs in Barcelona van 29 november tot en met 1 december, wordt Mr Holland officieel het gezicht van zakelijk Nederland. Tijdens deze beurs is het NBTC samen met Mr Holland en 32 Nederlandse partners aanwezig om contact te leggen met internationale meetingplanners. Mr Holland verzorgt onder andere een live act tijdens het Holland Happy Hour en is gastheer bij twee exclusieve netwerkdiners in Barcelona.

De campagne

Mr Holland laat de internationale meetingplanner de komende jaren kennis maken met de geschiktheid van Nederland als vergaderland. Hij wijst hen via zijn eigen website en social media op een persoonlijke en originele manier op de USP’s van Nederland en de Nederlander.

Mr Holland is te volgen: