Menu
Nieuws

Carlson Wagonlit Travel lanceert reis app als elektronische ‘reisleider’

Zakenreisorganisatie Carlson Wagonlit Travel (CWT) introduceert voor haar klanten een app voor smartphones.

De reis app is de reisleider voor onderweg. Alle geboekte reizen worden automatisch geladen in de app en de zakenreiziger heeft in een klik en oogopslag het reischema, reisgegevens en andere essentiële informatie overzichtelijk bijeen.

CWT, wereldwijd leider op het gebied van zakelijk reismanagement en meetings & events, biedt de nieuwe elektronische service CWT To Go exclusief voor reizigers die via CWT boeken.

De app informeert ook over zeer actuele (real-time) informatie. Als een vlucht wordt geannuleerd, vertraagd is of er is een verandering van gate dan wordt de reiziger hiervan direct op de hoogte gesteld. Het is ook mogelijk om via de smartphone direct in te checken voor een vlucht. Als extra service biedt CWT To Go ook toegang tot uitgebreide bestemmingsinformatie zoals stadsplattegronden of beschikbare services in of bij het hotel of de vergaderlocatie.

“De reis app CWT To Go maakt het leven van de hectische zakenreiziger gemakkelijker. Mobiele applicaties worden steeds belangrijker en dragen bij aan meer efficiency. De komende maanden zullen we ons mobiele aanbod nog verder uitbreiden, aldus Jan Willem Dekker, Executive Vice President Benelux.” 

De app is in samenwerking met CWT’s e-commerce partner Rearden Commerce ontwikkeld en vooralsnog beschikbaar in het Engels voor reizigers met een Android, BlackBerry of iPhone toestel.

Over Carlson Wagonlit Travel
Carlson Wagonlit Travel (CWT) is een internationaal leidende organisatie op het gebied van zakelijk reismanagement en meetings & events. CWT bedient bedrijven en overheidsinstanties van uiteenlopende omvang in meer dan 150 landen en gebieden. Door het optimaal benutten van de vakkundigheid van haar medewerkers en technologische innovaties helpt CWT haar klanten om het hoogst mogelijke rendement uit hun reisprogramma te halen op het gebied van besparingen, dienstverlening, veiligheid en duurzaamheid. De organisatie levert op toegewijde wijze hoogwaardige diensten en ondersteuning aan reizigers. De diensten en oplossingen van CWT bestaan uit Traveller & Transaction Services, Program Optimization, Safety & Security, Meetings & Events en Energy Services. In 2010 bedroeg de pro forma omzet van CWT van 100% dochterondernemingen en joint ventures USD 24,3 miljard. Voor meer informatie over CWT: www.carlsonwagonlit.com. Volg ons op Twitter: @CarlsonWagonlit.