Menu
Events / Nieuws

Nieuw op EvenementContact: Minder maar louter kwalitatieve bezoekers!

Van 11 – 16 uur exclusieve toegang alleen voor inkopers

Om dit jaar de kwaliteit van de bezoekers en de effectiviteit van de contactmomenten op de beurs sterk te verhogen, heeft de organisatie een revolutionaire stap genomen. Waar andere beurzen pronken met aantallen bezoekers, gaat EvenementContact dit jaar uit van louter kwalitatieve bezoekers.

Arjen Lemstra: “Wij pretenderen met BrancheContact ‘leader in leads’ te zijn, daarom gaan we weer een stap verder met screening van de bezoekers. Om dit te waarborgen hebben wij ervoor gekozen de bezoekers in twee groepen te splitsen, te weten: afnemers/inkopers en aanbieders & overigen.”

De organisatie selecteert streng onder welke de doelgroep/bezoeker valt.
Afnemers/inkopers
Vanaf 11.00 uur is EvenementContact exclusief en gratis geopend voor afnemers (inkopers) binnen de evenementen, entertainment of MICE branche. Hieronder vallen:
• vertegenwoordiging van personeelsverenigingen
• (directie) secretaresses
• (corporate) eventmanagers
• meetingplanners
• congresorganisatoren
• bemiddelende evenementenbureaus
• overige organisatoren van evenementen, entertainment of MICE gerelateerde zaken

Aanbieders en overigen
Vanaf 16.00 is EvenementContact geopend alle overige geïnteresseerden (branchebezoekers) uit de branche voor € 10,00 excl. BTW per persoon.
Deze doelgroep kan zo nog tussen 16.00 en 18.00 uur exposanten op hun stand benaderen voor eventuele wederverkoop of andere zaken. Vanaf 18.00 uur begint de netwerkborrel en diner met aansluitend de afterparty tot 22.00 uur. Deze is eveneens toegankelijk voor iedereen. Hapjes en drankjes voor eigen rekening. Kaarten zijn gratis (inkopers) of tegen betaling (aanbieders) te bestellen in de webshop van EvenementContact.nl

Zorg ervoor dat je hét Event uit de branche niet mist!