Menu
Nieuws

Vergaderen op een Landgoed – 3-TIPS

Als u opzoek bent naar een prachtige vergaderlocatie dan zit u goed als u gaat vergaderen op een Landgoed. Onderstaand vindt u 3-TIPS voor een prachtige vergadering op een landgoed.

Vergaderen op een historisch landgoed

Op een historisch landgoed aan de rand van de Veluwe kunt u te midden van een fascinerende natuur meerdaags vergaderen. Maak na een inspirerende vergaderdag een heerlijke wandeling in het Nationaal Natuurpark de Veluwezoom en geniet tevens van het biologisch 3-gangen diner. Het landgoed is de ideale plek om helemaal tot rust te komen.  Na een intensieve dag komt u terug op het landgoed en kunt u genieten van de pure rust.

Meerdaagse vergadering op een uniek landgoed

Deze unieke locatie heeft u alles te bieden om uw vergadering of congres tot een succes te maken: prachtige authentieke stijlkamers, een omgeving die u rust en ontspanning biedt en de medewerkers die u de warme Brabantse gastvrijheid en gezelligheid laten ervaren. Het landgoed beschikt over 20 stijlkamers en vergaderzalen. Aan de hand van de grootte van de groep en uw wensen kijken wij graag welke van onze zalen het beste bij uw bijeenkomst past.

Vergaderen op een landgoed – Heemskerk

Het kasteel beschikt over prachtige stijlkamers die 8 tot 130 personen kunnen herbergen. In verschillende combinaties is een maximale capaciteit van 480 gasten mogelijk.
Een locatie met meer dan 750 jaar historie, voorzien van alle moderne gemakken zonder dat het karakter van het gebouw is aangetast. In onze kasteeltuin kunt u genieten van de rust en de groene omgeving. Ook een ontspannen wandeling op ons landgoed behoort tot de mogelijkheden.

Ik wens u veel succes bij uw volgende meeting!