Menu
Events / Locaties / Nieuws / Noord holland

GOUDEN GIRAFFE KIEST VOOR TAETS ART AND EVENT PARK.

De uitreiking van de Gouden Giraffe, Live Communication Award, vindt op maandag 15 april a.s. plaats in Taets Art And Event Park. De awards voor de beste evenementen, beurzen, congressen en/of deelnames worden uitgereikt in het wonderlijk mooie rijksmonument aan het Noordzeekanaal. Met het beschikbaar stellen van deze locatie mag Taets Art And Event Park zich hoofdsponsor van de award uitreiking noemen.

Locatie passend bij filosofie
Initiatiefnemers van de Gouden Giraffe, branchevereniging CLC-VECTA en High Profile Events BV, zijn blij met deze schitterende locatie: “We zijn er enorm trots op dat Taets de Gouden Giraffe van 2013 gaat hosten. Deze monumentale locatie past helemaal in onze filosofie; de Gouden Giraffe uitreiking hoort plaats te vinden in een betekenisvolle locatie met een eigen storytelling en atmosfeer. Taets voldoet hier volledig aan,” aldus Riemer Rijpkema, directeur van CLC-VECTA.

Ook aan de andere zijde klinken enthousiaste geluiden; “Gouden Giraffe 2013 in Taets Art And Event Park! Geweldig! We zijn uiteraard enorm trots iedereen in Taets te mogen ontvangen. Met heel veel plezier gaan we met de organisatie van de Gouden Giraffe aan de slag om op 15 april a.s. voor jullie een spectaculaire avond neer te zetten in dé hotspot voor innovatieve en creatieve events in groot Amsterdam!” Aldus Peter Tates & Remco Boelens, Taets Art And Event Park.

Kaartverkoop
Binnenkort start de kaartverkoop voor de Gouden Giraffe, Live Communication Award weer via gouden-giraffe.nl. De organisatie vraagt een entreeprijs van € 65,00 excl. BTW per kaart. Snelle beslissers ontvangen een ‘early bird’ tarief van € 55,00 per kaart. Mede door deze bijdrage kan de Gouden Giraffe jaarlijks plaatsvinden. De Gouden Giraffe wordt voor en door de branche georganiseerd en heeft geen winstoogmerk.

Binnenkort meer volgt meer info aangaande de kaartverkoop!