Menu
Locaties / Nieuws

Meetinc

Vergadercentrum Meetinc bevindt zich op de eerste etage van de Glazen Ruimte en biedt uitstekende faciliteiten geschikt voor zakelijke besprekingen en conferenties.

Vergadercentrum Meetinc
Meetinc borduurt verder op de stijl en sfeer van De Glazen Ruimte waarbij eigentijds, stijlvol, culinair en toegankelijk de kernwoorden zijn. Maarssen ligt centraal en is uitstekend bereikbaar en heeft ruime parkeergelegenheden.

Faciliteiten
In alle ruimten kunt u gebruik maken van de extra hoge resolutie (4000 ANSI-lumen) beamers, voorzien van geluidsboxen. Desgewenst verzorgd Meetinc alle benodigde audiovisuele middelen. De ruimten zijn voorzien van airconditioning en draadloos internet.

Culinair
Meetinc werkt samen met het interne culinaire team van De Glazen Ruimte. Hierdoor zijn er diverse culinaire mogelijkheden op hoog niveau.


Ruimten
Meetinc beschikt over acht verschillende vergader- en conferentieruimten, geschikt voor groepen van 5 tot 150 personen. De maximale groepsgrootte is per ruimte afhankelijk van de gewenste opstelling.
Inspiration: black edition loungekamer speciaal voor inspirerende brainstormsessies.
Wisdom: English library met een hedendaagse twist.
Serenity: rustgevende ruime kamer grenzend aan de patio.
Intuition: Hoekkamer met een prachtig uitzicht over het Amsterdam-Rijnkanaal.
Space, Growth, Balance en Interest: vier heldere, frisse kamers, individueel te gebruiken of door schuifwanden samen te voegen.