Menu
Branche / Nieuws

Veel blabla, weinig boemboem in eventsector

Massaal veel tweets, reacties, mails, likes, persaandacht en steun voor het eventplanner.tv crowdfunding project. Maar ondanks het mooie sponsorbedrag dat ze al mochten ontvangen, komt de sector traag op gang als het er op aan komt om effectief 1 dollar bij te dragen.

Vorige week lanceerden Event Planner het innovatieve crowdfunding project waarmee ze geld inzamelen voor de verdere uitbouw van eventplanner.tv. Met dit laagdrempelig initiatief willen ze de eventsector helpen professionaliseren. Ook jij kan vanaf amper 1 dollar investeren in de eventsector van morgen!
Ondanks de massaal positieve reacties op het project is het aantal branchegenoten dat ook al effectief een duit in het zakje heeft gedaan, erg mager. Diegenen die investeerden zorgden al wel voor bijna 3.000 dollar! Maar om de 40.000 dollar te halen die nodig is om alle ambities waar te maken (meer content, reportages op locatie, internationale gasten, debatten, live uitzendingen, …), is er nog een lange weg af te leggen. Ze blijven er in geloven dat het kan.

Het wordt hoog tijd dat de vaak individualistische branche waar zij in werken in actie schiet! Iedereen roept al jaren dat we als sector vooruit moeten, dat we meer moeten samenwerken, dat we kennis moeten stimuleren, … Maar als het er op aan komt, blijven de portefeuilles zelfs voor minder dan 1 euro gesloten. Wat is dat met onze sector? Veel blabla, maar weinig boemboem? Want als de honderden tweets, reacties, mails, likes, artikels, … allemaal effectief zouden bijdragen, komt ons doel in zicht.
Investeren kan dus vanaf 1 dollar. Afhankelijk van de grootte van de investering voorzien we een extra return (vermelding op de site, bezoek achter de schermen, interview op eventplanner.tv, …) om investeerders te bedanken.

Wie wil investeren kan dat via het internationale en veilige platform indiegogo.com:

Bron: CLCVECTA.com