Menu
Locaties

TIP: Vergaderen in het Stadion van PEC Zwolle

Vergaderen in Zwolle. In elke ruimte van het IJsseldelta Center vindt u de rust en het comfort voor doelgerichte bijeenkomsten. Het event center heeft een industriële uitstraling en is multifunctioneel in te delen naar uw wensen.

In elke ruimte van het IJsseldelta Center vindt u de rust en het comfort voor doelgerichte bijeenkomsten. Het event center heeft een industriële uitstraling en is multifunctioneel in te delen naar uw wensen. Naast de meeting rooms is het ook mogelijk om uw bijeenkomst te houden in een van onze prachtige lounges en/of skyboxen.

De vergaderarrangementen worden aangeboden inclusief zaalhuur. Indien u een andere invulling wenst van uw vergadering of bijeenkomst is het uiteraard mogelijk om een om een op maat gemaakt arrangement voor u samen te stellen.

Vergaderen & Congressen
IJsseldelta Center biedt voor vrijwel elke bijeenkomst een fantastische ruimte. Of u nu kiest voor de strakke skyboxes met uitzicht op de middenstip van het voetbalveld, de ruimtelijke indeling van onze lounges of de flexibel indeelbare vergaderzalen. In élke ruimte vindt u de rust en het comfort voor een doelgerichte bijeenkomst. Alles voorzien van de modernste AV-technologie én aan te passen of te combineren naar uw wens. Vertel ons het doel van uw bijeenkomst. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

In culinair opzicht staat IJsseldelta Center voor topprestaties. Alles wat onze Bluefinger Restaurant verlaat is met de gróótste zorg bereid. Ervaar het zelf. Maak uw dag compleet met één van onze vergaderarrangementen.

Overnachten
Met uw managementteam even twee dagen in alle rust nadenken over de strategie van uw bedrijf, zodat u klaar bent voor de toekomst? Uw salesteam in een paar dagen tijd intensief trainen, zodat ze met nog meer zelfvertrouwen en kennis uw klanten bezoeken? U en uw gasten overnachten dan namelijk in het nieuwe viersterren Hotel Lumen, dat vanuit ons eventcenter inpandig te bereiken is.

Wilt u meer weten over deze prachtige Vergaderlocatie: Vergaderen in het Stadion van PEC Zwolle?