Menu
Locaties / Partnerships

Unieke congres- en vergaderlocatie in Harderwijk

Het congrescentrum op het Bouw & Infra Park in Harderwijk is een plek waar uw zakelijke meetings, trainingen, scholing, coaching, workshops en evenementen kunnen plaatsvinden.
Filevrij, in het midden van Nederland én op een unieke locatie. Want op het voormalige kazerne terrein heerst bedrijvigheid en rust tegelijkertijd. Bedrijvigheid van de organisaties die hun bedrijf op het terrein gevestigd hebben en de rust van het park dat grenst aan de Veluwse bossen.

Ligging
Het park ligt direct aan de A28 bij Harderwijk en is filevrij bereikbaar vanuit heel Nederland. Bus 513 stopt op het terrein en rijdt elk uur vanaf het station naar het park. Aan de andere kant ligt het park tegen het Veluwse bos aan.

Faciliteiten
16 moderne vergaderzalen
Een evenementenhal
Grand café en foyer
Restaurant
Airconditioning
Oplaadpunten voor elektrische auto’s
Gratis wifi
Ruim 500 gratis parkeerplaatsen op eigen terrein
Ons conferentiehotel beschikt over 29 hotelkamers
Verzorgde catering (lunch, diner en borrelmogelijkheden in de foyer, evenementenhal of vergaderzalen)
Persoonlijke begeleiding tijdens uw bijeenkomst
Gratis technische ondersteuning

Over Bouw & Infra Park
Het Bouw & Infra Park in Harderwijk is dé bedrijvencampus en hét congrescentrum voor de bouwnijverheid, vastgoedsector en alle daaraan verwante branches. Het uitgestrekte terrein ligt direct aan de A28 en aan de rand van het bos. Op het park zijn verschillende organisaties gevestigd die actief zijn in de bouw- en infrasector of zich daar nauw mee verbonden voelen.
In het Congrescentrum vinden in de moderne vergaderzalen zakelijke bijeenkomsten en evenementen plaats, zowel georganiseerd door bedrijven uit de sector, maar ook door vele daarbuiten.

Alle ruimte voor denken, delen, doen Het Bouw & Infra Park wil dé locatie in Nederland zijn waar kennis over de bouw en infra kan worden verzameld, gedeeld en in de praktijk worden gebracht. Het verhuren van bedrijfsruimte, het faciliteren van congressen, meetings en evenementen dragen elke dag bij aan dit doel.

Meer informatie over dit bijzondere congrescentrum in Harderwijk