Menu
Nieuws / Provincie / Utrecht / Utrecht

Tip: Veelzijdig congrescentrum in Nieuwegein

Wilt u een congres organiseren om met klanten en zakelijke relaties van gedachten te wisselen? En wilt u dat uw congres perfect verzorgd is? Het NBC Congrescentrum biedt u alle mogelijkheden voor het perfecte congres. We hebben diverse ruimtes en faciliteiten voor uw congres. Met onze kennis en ervaring organiseren we samen met u het ideale congres.

Flexibel gebruik van ruimte
Met 2 evenementenhallen van wel 1800m2, 35 subzalen en een enorm buitenterrein hebben wij alle denkbare faciliteiten in huis om uw congres tot een groot succes te maken. Deze congreslocatie biedt u 30 zalen geschikt voor 2 tot 350 personen, die uitermate geschikt zijn voor uw congres. Het maximale aantal personen is per ruimte afhankelijk van de opstelling die u wenst. De zalen zijn voorzien van een LCD- projector, scherm, flipover met stiften en een klimaatbeheersingssysteem. Tevens kunt u gebruik maken van gratis draadloos internet.

Culinaire mogelijkheden – Eigen koks-team in huis
Deze congreslocatie onderscheid zich door een eigen koks-team van 8 man in huis te hebben. Dus werkelijk alles is mogelijk. Van lunch tot a la carte dineren. Het zijn uiteindelijk de seizoenen die de keus en samenstelling van de gerechten bepalen. Wij werken volgens de laatste food trends. Daarbij zijn moderne termen zoals MVO, Bio-, Ecologisch, Fairtrade en MSC, de pijlers van veel van onze gerechten.

Centraal gelegen aan de rand van Utrecht, direct aan de snelwegen
Deze congreslocatie is centraal, aan de rand van Utrecht, gelegen aan de snelwegen (A2, A12, A27) en met het openbaar vervoer bedraagt de reistijd 15 minuten vanaf het CS Utrecht. De congreslocatie biedt u 2 evenementenhallen met meer dan 3500 m2 beursvloer en 30 zalen, gratis wifi en 1.200 gratis parkeerplaatsen.

Klik hier voor meer informatie over de veelzijdige congreslocatie of bekijk hier eens het speciale 8 uurs arrangement.

Met hartelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl