Menu
Nieuws

Het belang van goede voorbereiding wanneer je op een beurs staat

Als ondernemer grijp je elke kans aan om jezelf te presenteren aan je doelgroep. Deelnemen aan een beurs of evenement is dan ook een slimme manier om je producten of diensten te introduceren aan prospects. Een goede voorbereiding is belangrijk wanneer je op een beurs staat. Hoe pak je dit slim aan en waar moet je op letten bij je bedrijfspresentatie?

Presenteer je bedrijf met een banner

Je beursstand een eigen look en feel geven? Dit doe je door goedkope rollup banners te bestellen. Jij kiest welk formaat wenselijk is en bovendien lever je ook nog eens zelf je ontwerp aan. Hoe je ontwerp er ook uit ziet, je kiest altijd voor een kleurrijke presentatie van je bedrijf. Natuurlijk kun je ook een professional inhuren om het ontwerp van een banner vorm te geven.

Kies voor een professionele drukker

Vanzelfsprekend wil je een verpletterende indruk achterlaten op iedereen die langs je stand loopt. Niet alleen een overtuigende banner is daarom belangrijk, ook het promotiemateriaal dat je meegeeft is van grote waarde. Kies daarom voor een professionele drukkerij, bijvoorbeeld Reclameland.nl, voor het bedrukken van flyers, promotiemateriaal en visitekaartjes.

Wat geef je mee aan prospects?

Bedenk vooraf wat je mee geeft aan prospects die langs jouw stand lopen. Een opvallend promotieproduct doet het altijd goed. Aanstekers of pennen bedrukken met logo wordt al door veel andere ondernemers gedaan. Kies voor een promotieartikel dat past bij de aard van jouw bedrijfsactiviteiten en overhandig deze in een originele verpakking. Dit doet het altijd goed!

Ontdek de kracht van social media

Wil je mensen alvast uitnodigen voor een bezoek aan jouw stand? Gebruik al je social media kanalen om een evenement aan te kondigen en je doelgroep daarvoor uit te nodigen. Tijdens jouw deelname aan de beurs kun je foto’s maken en deze plaatsen op Facebook. Mensen worden daardoor geprikkeld om ook langs te komen en dat is natuurlijk precies wat je wilt.