Menu
Nieuws

Riemer Rijpkema meest invloedrijke eventprofessional 2011

Breukelen, 5 april 2012. Riemer Rijpkema, directeur van branchevereniging CLC-VECTA, is verkozen tot meest invloedrijke eventprofessional van 2011. De prijs werd uitgereikt op event 12 door Eventbranche.nl. Riemer ontving de award voor zijn inspanningen met CLC-VECTA op het gebied van onder meer onderzoek en het leggen van betekenisvolle verbindingen.

‘Onze inspanningen zijn gericht op het overdragen van kennis, het stimuleren van de professionalisering en profilering van het medium en het inspireren van opdrachtgevers, zodat de waarde van Live Communication zichtbaar is en hierdoor een onlosmakelijk onderdeel wordt van de marketingmix. Het is een compliment dat deze inspanningen volgens de branche, vakmedia en de vakjury als invloedrijk worden beschouwd’, aldus Riemer Rijpkema.

Onder leiding van Riemer kreeg het onderzoekscentrum van CLC-VECTA vorm door de opzet van diverse onderzoeken en waardemodellen in de Live Communication branche. Onderzoeken die ondersteunen in kennisverrijking en verdere professionalisering van het vakgebied. Daarnaast was CLC-VECTA een drijvende kracht achter de nieuwe opzet van de Gouden Giraffe, Live Communication Award, het podium dat een showcase biedt van succesvolle concepten met de inzet van Live Communication, en sprong Riemer met andere brancheverenigingen in de bres tegen diverse wet- en regelgeving.

De verkiezing voor de meest invloedrijke eventprofessional werd voor de tweede keer georganiseerd door Eventbranche.nl. In december werd de lijst van genomineerden gepubliceerd waarna er gestemd kon worden. Deze stemmen telde voor een derde mee, de redactie van Eventbranche.nl en een vakjury gevormd door professionals uit het vakgebied, namen twee derde van de stemmen voor de uiteindelijke uitkomst voor hun rekening.

De uitreiking en het daaropvolgende interview met Riemer Rijpkema is terug te zien via