Menu
Nieuws

Op zoek naar promotiemateriaal?

Promotiemateriaal, ook wel reclame genoemd. Je kunt het vandaag de dag op vele verschillende manieren uiten. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een reclamespotje te maken voor op de radio of de televisie of bepaalde producten bedrukken met het logo van het bedrijf zoals pennen of andere leuke hebbedingetjes. Dit soort promotiemateriaal is gemakkelijk te ontwerpen en af te drukken bij bedrijven zoals Maxilia.nl. Welk promotiemateriaal kun je eigenlijk laten bedrukken? We lichten er 5 voor u uit.

1. Caps/petten

Een pet is een voorwerp wat vaak gedragen wordt en altijd leuk om te krijgen. Met een bedrukte pet maakt u gemakkelijk reclame voor uw bedrijf.

2. Powerbank

Een powerbank is een voorwerp wat tegenwoordig vaak gebruikt wordt. Het is iets wat eigenlijk in ieders tas niet meer te missen is en daarom een product wat slim is om te laten bedrukken.

3. Paraplu

Een paraplu is altijd makkelijk om bij je te hebben. Loop je in de stad, valt het net met bakken uit de lucht. Handig om een paraplu te laten bedrukken met het logo van het bedrijf, lekker makkelijk reclame maken.

4. Pennen

Nog steeds worden pennen veel gebruikt als promotiemateriaal. Iedereen krijgt graag een pen. Laat je pennen bedrukken en bouw eenvoudig naamsbekendheid op.

5. Lippenbalsem

Met dit gure en koude weer hebben veel mensen last van droge lippen. Laat lippenbalsem bedrukken wat ook weer dient als makkelijk mond-op-mondreclame voor jouw bedrijf.