Menu
Nieuws

Op tijd met strijkvrije overhemden

Er is niets zo vervelend als te laat komen op een congres. Er is al een presentatie aan de gang, waar iedereen aandachtig naar kijkt. Tok, ineens gaat de deur open en dan kom jij binnen. Iedereen staart je aan. En wat zien ze daar? Een kreukel in je overhemd? Klinkt dit ook een beetje als uw ergste nachtmerrie? Dan moet u vooral eens een kijkje nemen naar strijkvrije overhemden. Dan bent u niet meer te laat omdat u uw overhemd nog even moest strijken. En zitten er ook geen kreukels op uw overhemd, want dat haastige strijken dat is helemaal niets.

Leuk! Een strijkvrij overhemd

Omdat strijkvrije overhemden nog geen standaard zijn, denken nog veel mensen dat ze maar in één variant beschikbaar zijn. Maar dat is niet zo. Er zijn juist zo veel verschillenden soorten strijkvrije overhemden, dat je eigenlijk wenst dat er maar één was. Dan zou je al die keuzes niet hoeven te maken. Ze zijn er namelijk in elke denkbare kleur, in elk denkbaar patroon. En om het dan nog moeilijker te maken, zijn ze er ook nog eens in heel veel verschillende soorten maten. Zo zijn ze er in strakke pasvormen, maar ook in wijde pasvormen. Maar ook van een kleine boordmaat, tot een extreem grote boordmaat. En ook zijn ze er met extra romp- en mouwlengte. Dus wil je een keer zo een strijkvrij overhemd proberen, wees dan niet bang dat ze niet bestaan in jouw maat. Want dat doen ze wel. Niet alle merken overhemden hebben een collectie strijkvrije shirts. Voor een strijkvrij hemd kan je terecht bij bijvoorbeeld De Bijenkorf, Hudson Bay, Berden en HemdVoorHem. Kies uit merken als Seidensticker, Eton, Eterna, Michaelis en OLYMP.

Waar haal je zo een strijkvrij overhemd vandaan?

Klinkt dit allemaal als muziek bij je in de oren, dan zit u waarschijnlijk al te popelen om zo een strijkvrij overhemd te bestellen. Dat doe je natuurlijk bij HemdVoorHem.nl. Hier zijn alle mogelijke strijkvrije overhemden te vinden, die je maar zou willen kopen. En om het nog makkelijker te maken, kan je hier ook gelijk de rest van je outfit bestellen. Sokken, onderbroeken of pyjama’s het is er allemaal te bestellen. Zo hoef je dus de deur niet meer uit om kleding te kopen, wel zo lekker toch. En je kan alles terugsturen, dus ga je uit proberen welke maat je nodig hebt. Dan kan je dat lekker thuis doen, waar je in alle rust alles lekker uit kan proberen. Dat is veel beter dan je in zo een net te klein pashokje om moeten kleden, en dan vervolgens de verkeerde maat uitkiezen omdat je op gehaast werd.