Menu
Locaties / Nieuws

Nieuwe naam: Hospitality & Events Kyocera Stadion

Wie in 2015 een evenement wil organiseren in het Kyocera Stadion kan terecht bij Hospitality & Events Kyocera Stadion, want zo zal deze afdeling van ADO Den Haag gaan heten zodra de nieuwe
website live gaat. Het evenementenbedrijf van onze voetbalclub blijft 100% een dochteronderneming van de NV ADO Den Haag en zal verantwoordelijk blijven voor alle catering rondom de thuisduels, de focus wordt daarnaast nog meer gelegd op het stadion als evenementenlocatie.

Voetbal is en blijft heilig in het Kyocera Stadion, maar op de dagen dat er geen wedstrijden zijn wilt Hospitality & Events Kyocera Stadion zich nog meer gaan toeleggen op het verhuren van de bijzondere thuishaven van de eredivisionist. De zalen in het hoofdgebouw zijn nu al bijna dagelijks in gebruik voor vergaderingen en andere meetings, maar de pijlen worden in 2015 nog meer gericht op congressen van 200 gasten of meer met vele benodigde subzalen of bijeenkomsten van 500 personen of meer in plenaire zalen. Met de ruime parkeergelegenheid voor de deur en de perfecte ligging tussen de A4 en de A12 is het Kyocera Stadion de ideale uitvalsbasis voor bedrijven die een locatie zoeken voor hun evenement.

Meer informatie over de mogelijkheden kunt u hier bekijken