Menu
Amsterdam / Branche / Events / Locaties / Nieuws / Noord-Brabant / Zakenreis

Nationaal congres Onderwijs & Sociale Media

Sociale media ontwikkelen zich snel en hebben grote impact op onderwijsinstellingen. Op 16 en 17 mei zijn de hoger onderwijsdagen van het Nationaal Congres Onderwijs & Sociale Media.

Het congres vindt plaats van 14-17 mei en belicht alle facetten van sociale media in het onderwijs. Op vrijdag 17 mei is de congresdag voor het hoger onderwijs. Op donderdag 16 mei is een bijzondere preconference speciaal voor leidinggevenden in het hoger onderwijs. SURF (de organisatie voor innovatieve ICT-voorzieningen in het hoger onderwijs) is partner van dit congres en daarom krijgt u als universiteitsmedewerker een speciale korting.

17 mei: Congresdag voor hoger onderwijs
Deze congresdag vindt plaats in het nieuwe filmmuseum EYE in Amsterdam. Het programma bestaat onder meer uit inspirerende keynotes van Google-topman Ian Carrington en Anka Mulder van de TU Delft. Daarnaast zijn er ongeveer twintig parallelle sessies, verdeeld over vier tracks: Onderwijs & Onderzoek, Marketing & Communicatie, Management Track en Inspiration for Experts. Bovendien is er voldoende tijd om te netwerken en in kleine groepjes van gedachte te wisselen.

16 mei: Preconference
Tijdens deze middag worden managers, directieleden, beleidsmedewerkers en bestuurders uitgebreid op de hoogte gebracht van alle facetten van sociale media in het hoger onderwijs. Erik Duval (KU Leuven) en social media expert Tracy Playle begeleiden deze middag. De preconference vindt plaats in De Waag in Amsterdam. Na afloop vaart u over de grachten en het IJ naar het nieuwe filmmuseum EYE voor een exclusief private diner.

Meer informatie: website SURF

Vergaderen in Amsterdam? Op een boot of met uitzicht over de stad, voor meer informatie en advies gaat u naar Vergaderen.nl