Menu
Gelderland / Locaties

Vergader- en congrescentrum in Zeist

Een Hotel & Conferentiecentrum in Zeist, centraal gelegen op een bosrijk eigen landgoed van 45 hectare. Tussen al dit groen bieden wij een sfeervolle accommodatie voor groepen, een compleet product met diverse faciliteiten en een helder prijsbeleid. Het enige dat u hoeft te doen, is zich concentreren op het doel van uw verblijf. Wij verzorgen de rest.

Ontvangst
Een intensieve dag vergaderen of trainen vraagt om een goede start. Daarom wacht één van onze medewerkers u bij aankomst op om samen met u de dag en uw wensen door te lopen. Natuurlijk zijn de gemaakte afspraken zorgvuldig voorbereid, maar wij willen er zeker van zijn dat u deze dag ongestoord kunt werken. In de zaal krijgt u direct een uitleg van de AV-middelen. Als alles besproken is, kunt u in de lounge uw gasten of collega’s ontspannen opwachten met een lekkere kop koffie, thee of vruchtensap. De hele dag staan in de diverse koffiecorner’s dranken en lekkernijen voor u en uw gasten klaar.

Congrescentrum.nl – Woudschoten Conferentiecentrum

Past deze centraal gelegen locatie bij uw congres en/of vergaderwensen? Zie dan hier de 8-uurs en 2-daags vergaderarrangementen.

8 uurs vergaderarrangement in een bosrijke omgeving – centraal in Nederland
2 daags vergaderarrangement in centraal Nederland

Met hartelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Congres.nl