Menu
Events

Het fleetmanagement congres

Heeft u altijd al een congres bij willen wonen omtrent de ontwikkelingen op het gebied van mobiliteit? Het fleetmanagement congres brengt u daar alles over bij. Dit congres is een begrip in de automotive wereld. Tijdens dit congres komen eindverantwoordelijken van wagenparken bijeen die bij elkaar meer dan 175.000 auto’s vertegenwoordigen. Het congres voor 2014 wordt gehouden in het NBC in Nieuwegein.

Blijf bij van ontwikkelingen op het gebied van fleetmanagement

Wanneer u verantwoordelijk of betrokken bent bij fleetmanagement in uw organisatie, dan is dit congres de ultieme mogelijkheid om geïnformeerd te worden over nieuwe producten en diensten die tijdens dit congres aan bod komen. Wanneer u geïnteresseerd bent in leasen of shortlease, dan moet u zeker bij dit congres aanwezig zijn. U kunt ook altijd Nooteboom contacteren voor informatie over shortlease. Ook wanneer u de verbinding met andere eindverantwoordelijken van wagenparken wilt versterken, moet u zeker een kijkje nemen op dit congres.

Een divers programma tijdens het fleetmanagement congres

Tijdens het diverse programma wordt er stil gestaan bij het feit hoe u kostenbesparend bezig kunt zijn binnen uw wagenpark. Uiteraard worden uiteenlopende onderwerpen behandeld waar u mee te maken krijgt binnen uw wagenpark. Natuurlijk kunt u ook uw vragen stellen waar u zelf tegen aan loopt binnen uw organisatie. En uiteraard is het congres uitermate geschikt om te netwerken met andere ondernemers.

Bron afbeelding