Menu
Nieuws

Kontakt der Kontinenten lanceert unieke App voor conferentiegasten

Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten breidt de service naar groepen en gasten verder uit door een App te lanceren. In deze eerste versie van deze ‘native App’ kunnen gasten veel praktische informatie vinden voor hun verblijf. De App bevat veel hotelinformatie, zoals een overzicht van de faciliteiten, een fotogalerij, interactieve plattegronden, informatie over de omgeving en uiteraard de laatste nieuwtjes. Ook kan de gebruiker feedback geven op het verblijf.

Unieke en innovatieve conferentietoepassing
Samen met launching partner On-site, verantwoordelijk voor het technische deel, is een unieke en innovatieve toepassing ontwikkeld voor de KdK App: voor organisatoren van bijvoorbeeld conferenties en trainingen is een besloten gedeelte beschikbaar dat zij naar wens kunnen inrichten. Conferentiegasten hebben toegang tot dit gedeelte met een code waarmee ze hun persoonlijke conferentieprogramma kunnen samenstellen. Het programma voorziet in gedetailleerde informatie over inhoud, locatie en begeleiding per programmaonderdeel. Met behulp van de interactieve plattegronden kunnen de gasten navigeren door het gebouw. Dit is een unieke toepassing voor bijvoorbeeld parallelsessies en meerdaagse bijeenkomsten.

De KdK App is gemaakt voor iPhone en Android telefoons en is gratis te downloaden in de iPhone App Store en de Google Play Store.

Over Kontakt der Kontinenten:
Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten ligt centraal in Utrecht aan de Wegh der Wegen. Het hotel heeft 131 hotelkamers, 25 vergaderzalen (voor 2 tot 200 personen)  en een groot bosterrein dat geschikt is voor buitenactiviteiten. Het conferentiehotel is genomineerd voor Trainingslocatie van het Jaar, heeft een uitstekende wereldse keuken en ProefLokaal de Wereld biedt wereldse gerechten en dranken. Het hotel heeft het gouden Green Key duurzaamheidskeurmerk en heeft 3 hamers in de vergaderclassificatie.

Missie
Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten is een ontmoetingsplaats voor wereldburgers. Iedereen is welkom, ongeacht afkomst, denkwijze of religie.

Kontakt der Kontinenten Training & Advies verzorgt in het kader van wereldburgerschap cursussen, trainingen en conferenties. De doelstelling is om mensen te interesseren voor mondiale vraagstukken, hen bewust te maken van hun wereldburgerschap en om hen te bewegen een bijdrage te leveren aan een meer duurzame en rechtvaardige samenleving.

Interesse in een bijeenkomst bij Kontakt der Kontinenten? Neem dan een kijkje in ons aanbod!