Menu
Locaties / Noord-Brabant / Overnachten

Conferentiehotel De Spreeuwelse Heide.

Vergaderen met uitzicht op een prachtige bostuin.  Dit kan bij Conferentiehotel De Spreeuwelse Heide in Westelbeers. 

Vergaderen in de prachtige natuur van de Kempen
In een ontspannende sfeer vergaderen op de Kempen met uitzicht op de bossen. Bij De Spreeuwelse Heide proef je de Brabantse sfeer en de heerlijke Bourgondische keuken. Ontvangst met de vriendelijke lach van onze gastvrouw en uw bijeenkomst geheel naar wens gefaciliteerd met de welbekende Brabantse gastvrijheid.

Vergaderruimte en hotelkamers met uitzicht op de bossen
Het conferentiehotel heeft verschillende vergaderzalen voor groepen van 2 tot 125 personen. Iedere zaal heeft een rustgevend uitzicht op de bostuin van ruim 7 hectares. De grote ramen zorgen ervoor dat u zich verbonden voelt met deze prachtige natuur, ook wanneer u binnen zit. Bent u opzoek naar inspiratie? Dan vindt u die misschien tijdens een rustig momentje in de toppen van de bomen wanneer u zich bevindt in een van de boomhutten met uitzicht op de heide.
Wilt u even een frisse neushalen, dan biedt de directe omgeving genoeg mogelijkheden om te ontdekken, een simpele wandeling of leuke teambuilding activiteit kunnen door ons voor u worden geregeld.
Is één dag niet genoeg, dan kunt u met uw gezelschap overnachten in onze hotelkamers en de ochtend beginnen met een heerlijk streekproductenontbijtbuffet.

Bereikbaarheid
De locatie is goed bereikbaar met de auto vanaf de A-58 en ligt centraal ten opzichten van Eindhoven en Tilburg. De omgeving en locatie zijn de rit meer dan waard. Vanuit Eindhoven sta je in slechts 25 minuten midden in de rustgevende natuur en ben je even weg uit de drukte van de stad.

Interesse? Neemt u eens een kijkje op www.vergaderen.nl