Menu
Locaties / Noord holland / Provincie

Tip: Kleinschalige vergaderlocatie in Noord-Holland

Op zoek naar een kleinschalige locatie? Dit is een prachtig vier sterren hotel gelegen aan de voet van de Schoorlse duinen. Het hotel beschikt over 86 luxe hotelkamers welke recentelijk zijn gerenoveerd. Het hotel heeft 9 multifunctionele conferentieruimten en een groot aantal conferentiekamers aan de rand van de duinen.

Algemeen
Dit is een prachtig vier sterren hotel gelegen aan de voet van de Schoorlse duinen. Het hotel beschikt over 86 luxe hotelkamers welke recentelijk zijn gerenoveerd. Het hotel heeft 9 multifunctionele conferentieruimten en een groot aantal conferentiekamers aan de rand van de duinen.

Faciliteiten
In het hotel zijn voldoende faciliteiten om geheel te ontspannen…, een prachtige hotel tuin, een overdekt zwembad, sauna, solarium, massagestoelen en een bar, buitenbaren restaurant om de inwendige mens weer energie te geven.

Tevens beschikken wij over een mooie exclusieve vergadervilla, Villa ‘an Duin, welke van alle gemakken is voorzien. Onze Villa ‘an Duin is gelegen aan het duinpad, omgeven door bomen, struiken en duingeuren; de perfecte plek om u met uw gezelschap terug te trekken!

Vergaderen

Ligging
Het hotel is gelegen in het pittoreske dorpje Schoorl. Amsterdam is op slechts 45 minuten rij afstand gelegen!

Omgeving
De omgeving is uniek; het bos en duingebied is nog geheel in z’n waarde gelaten en geldt als breedste ( 5 km) , hoogste (54 m) en mooiste duinenrijk van Nederland. Het heuvelachtige gebied kent schitterende vergezichten. De zee bereikt u na een prachtige wandling door beschermd natuurgebied. Schoorl kent drie flinke klimduinen, een gezellig centrum en vele dorpen en steden in de directe omgeving.

3 mogelijke vergaderarrangementen voor u

Met hartelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Congres.nl