Menu
Locaties

Congreslocatie nabij station Amersfoort

Op zoek naar een toplocatie voor uw bijeenkomst of themadag in het midden van het land? Waar alles mogelijk is? Meeting Center Eenhoorn is dé vergaderlocatie in hartje Amersfoort.

Unieke locatie
Op zoek naar een unieke vergaderlocatie? Waar alles goed geregeld is? Bij ons heeft u de keuze uit diverse vergaderarrangementen. Uw focus ligt op de inhoud van uw bijeenkomst, alles daaromheen nemen wij u graag uit handen. Onze vergaderarrangementen kunt u geheel naar wens inzetten voor ieder soort bijeenkomst: van 2 tot 350 personen. Onze flexibele ruimtes staan voor u ter beschikking. En de catering wordt ook op maat verzorgd.

Lekker werken
Een fijne ruimte, gratis wifi en natuurlijk maakt u tijdens het werk gebruik van een uitgebreid koffie- en theebuffet. Hier vindt u ook heerlijke, zoete lekkernijen, verse vruchtensappen, water, vers fruit en dagelijkse verrassingen. Voor onze gasten is er ook een speciale, zeer aantrekkelijke menukaart. Gebruik maken van ons lunchbuffet? Lekker dineren? Onze restaurants zijn een rustpunt; de warme uitstraling en de gastvrije sfeer zijn typerend.

Diverse zalen
De Eenhoorn heeft 25 zalen in diverse afmetingen. Stuk voor stuk modern ingericht. Onze lichte ruimtes hebben een sfeervolle inrichting voor de perfecte uitstraling van uw bijeenkomst. De prettige inval van het daglicht en de extra mogelijkheden voor beheersing van het klimaat maken het verblijf tot een verademing. Onze vergaderzalen hebben mobiele wanden; ideaal om de ruimte aan te passen aan uw wensen. Er is altijd een geschikte zaal voor uw bijeenkomst.

Lees hier meer over deze locatie of boek hier uw 8-uurs vergaderarrangement

Met hartelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Congres.nl